Wojciech D. - ocena (1) Pełen profesjonalizm, sprawne działanie, szybki efekt. Polecam Wojciech D. N.Siemaszko - ocena (2) Pragnę serdecznie podziękować Kancelarii Agniaszka Plejewska za profesjonalne... N.Siemaszko Małgorzata - ocena (1) Zaangażowanie i wiedza Pana Mecenasa na najwyższym poziomie. Bardzo polecam. Małgorzata
Michal - ocena (2) Profesjonalne podejście do sprawy, kancelaria jak najbardziej godna polecenia. Michal Mateusz - ocena (1) Pan Maciej bardzo profesjonalnie,cierpliwie i dokładnie wytłumaczył wszystkie... Mateusz Polina - ocena (1) Serdecznie polecam Mecenasa Mateusza Szczurka i jego kancelarię! Pomógł mi w... Polina Marta - ocena (1) Powiem krótko, rzetelnie, fachowo , konkretnie oraz empatycznie Pani mecenas... Marta Anna K. - ocena (1) Gorąco polecam KPU. Szczególnie dziękuję panu Piotrowi Witkowskiemu za pełne... Anna K. Z. Zontek - ocena (1) Super Adwokat! Poszedłem na dobrowolkę i uzgodniłem z prorokiem karę 6... Z. Zontek Donata Davidson - ocena (1) Poznałam P. Dominikę w jednym, niewątpliwie najtrudniejszym okresie mojego... Donata Davidson Marzena - ocena (1) Zdecydowanie polecam w sprawach nieruchomości gruntów i dzierżawy! Marzena Julia K - ocena (1) Niezmiernie cieszę się, że trafiłam do pana mecenasa. Sprawa wydawałoby się... Julia K Klientka - ocena (1) Pani mecenas z polecenia, a wykazała się bardzo nieprofesjonalnym... Klientka AGA - ocena (1) Polecam z czystym sumieniem :) Pan Wojciech jest bardzo dokładny i... AGA I. - ocena (1) Jako, że każdy ma prawo do najlepszej obrony (swych praw), postanawiamy, aby... I. Wiktor - ocena (1) Kancelaria skutecznie wyegzekwowała od spółki moje oszczędności, które... Wiktor Wiktor - ocena (1) Mecenas Szczurek to klasa sama w sobie. Przeprowadził mnie przez cały proces... Wiktor Marek - ocena (1) polecam wszystkim, którzy potrzebują adwokata. Najważniejsze- Pan Mecenas... Marek Natalia - ocena (1) Adwokat godny szczerego polecenia, realnie patrzy na sprawę od początku jest... Natalia Taki jeden - ocena (1) Byłem u pani adwokat kilka lat temu. Znowu musiałem prosić o pomoc. I znowu... Taki jeden