Ewa - ocena (1) Najlepszy adwokat w moim życiu, najwyższej klasy profesjonalizm. Ewa Emil - ocena (1) Z całego serca polecam Panią Adwokat Annę Koniuszko! Prowadziła moją sprawę o... Emil Tomasz - ocena (1) Współpracę z Panem Bartoszem nawiązałem już w 2023 roku. Przez ten czas Pan... Tomasz
Joanna Moritz - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Penem Mecenasem Antonim Koprowskim.... Joanna Moritz Halina B. - ocena (1) Piszę, aby z całego serca podziękować za wyjątkową poradę prawną, której mi... Halina B. Marta - ocena (1) Poprosiliśmy o analizę kosztów pozyskania i eksploatacji samochodu.... Marta Natalia B. - ocena (1) Profesjonaliści w każdym calu. Jestem bardzo zadowolona z obsługi oraz... Natalia B. ENHA Studio - ocena (1) polecam serdecznie! Obsługa prawnicza na najwyżsyzm poziomie, pełne wsparcie... ENHA Studio Pawel - ocena (1) "Chciałbym serdecznie podziękować mecenasowi Tomaszowi za profesjonalne... Pawel Roz - ocena (1) Mecenas wykazał się niezwykłym talentem i skutecznością. Gorąco polecam! Roz Maria - ocena (1) Moja sprawa z dłużnikiem wydawała się nie do rozwiązania, ale dzięki Panu... Maria Emma - ocena (1) Do pani Oliwii trafiłam z polecenia. Umówiona konsultacja przeprowadzona była... Emma Małgorzata - ocena (1) Gorąco polecam wszystkim Panią Adwokat Barbarę Zachalska- Bieg. Jest to osoba... Małgorzata Andrzej - ocena (1) Pełen profesjonalizm i zaangażowanie, duże wsparcie na każdym etapie... Andrzej Adam - ocena (1) Super kancelaria! działają szybko i efektywnie. Pomogli mi w sprawie sankcji... Adam Marcin Fitas - ocena (2) Kupiłem samochód w AAAAuto w Gdańsku za kwotę 40 tys. zł. Po przejechaniu... Marcin Fitas Lucjan - ocena (1) Polecam Kancelarię Haber&Haber. Jestem bardzo zadowolony ze współpracy, moja... Lucjan Małgorzata O. - ocena (1) Wzorowo poprowadzona sprawa odszkodowania, która była wymagająca i... Małgorzata O. Wojciech Kowalski - ocena (1) Bardzo solidna mecenas która zagłębia się w sprawę i potrafi poprowadzić... Wojciech Kowalski Asia - ocena (1) Fantastyczna spejcalistka, empatyczna i zaangażowana, poprzedni radca prawny... Asia