Robert - ocena (1) Byłem pogodzony z tym, że sytuacja jest z góry przegrana, na szczęście... Robert Karolina - ocena (1) Pełen profesjonalizm, stały kontakt na każdym etapie. Sprawa poprowadzona od... Karolina Piotr - ocena (1) Pełen profesjonalizm Piotr
Anna - ocena (1) Polecam z całego serca, pełen profesjonalizm i mega indywidualne podejście do... Anna Natalia - ocena (1) Zdecydowanie polecam kancelarię prawną Kancelaria Adwokacka Adwokat Dawid... Natalia Beata - ocena (1) Polecam Pana mecenasa i dziękuję serdecznie za profesjonalne podejście i duże... Beata Elżbieta Szafran - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Panem Mecenasem Suszyńskim .... Elżbieta Szafran Zuzanna - ocena (1) Bardzo fachowo i profesjonalnie. Bezproblemowy kontakt przez cały czas... Zuzanna Olga Piotrowska - ocena (1) Polecam profesjonalizm , wiedzę i skuteczność kancelarii "Mateusz Szczurek".... Olga Piotrowska Ewa - ocena (1) Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Świetna obsługa i doradztwo.... Ewa Ania - ocena (1) Polecam. Jestem bardzo zadowolona z profesjonalnej obsługi, bardzo dobry... Ania Klientka z Gdańska - ocena (1) Polecam Kancelarię. Mąż uzyskał w pomoc od mecenas K.Żywickiej. Świetny... Klientka z Gdańska Marcin Gałęziewski, Anna Janowicz-Gałęziewska - ocena (1) Korzystam z doradztwa pani Joanny już prawie od roku, zawsze profesjonalne... Marcin Gałęziewski, Anna Janowic Monika - ocena (1) Współpraca kancelaria u Pana Dawida Suszyńskiego przebiegła bardzo sprawnie... Monika Cezary - ocena (1) Byłem bardzo zadowolony. Polecam w 100% . Cezary Katarzyna Ś. - ocena (1) Korzystałam z usług tej kancelarii na obu etapach postępowania upadłościowego... Katarzyna Ś. Dominika - ocena (1) Rzetelna i zaangażowana, pomaga przejść przez trudny proces bez zbędnego... Dominika Dorota Torończak - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z profesjonalnego poprowadzenia mojej sprawy... Dorota Torończak Beata - ocena (1) Profesjonalne podejście, 100% zaangażowania i skuteczność w działaniu.... Beata Malgorzata K - ocena (1) Było to moje pierswsze spotkanie z Panem Mecenasem.Otrzymałam... Malgorzata K