Mateusz - ocena (1) Pełen profesjonalizm i ludzie podejście. Jak najbardziej polecam. Mateusz Dominik - ocena (1) Nieprofesjonalne podejście, na moje zapytanie nie otrzymałem odpowiedzi -... Dominik michal - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z usług kancelarii. Bardzo profesjonalne i rzeczowe... michal
Ewelina - ocena (1) Gorąco polecam. Dużo istotnych informacji. Ewelina Bartek - ocena (1) Miałem przyjemność współpracować z panem mecenasem Piotrem przez ponad dwa... Bartek Stanisław - ocena (1) Pełen profesjonalizm i zaangażowanie w prowadzone sprawy. Jestem bardzo... Stanisław Krzysztof Porada - ocena (2) Kancelaria godna polecenia!!! Pani Marta jest rzetenlą osobą, w której ręce... Krzysztof Porada Adrian Ramotowski - ocena (1) Konkretnie, szybko,sprawnie ,polecam Adrian Ramotowski Karolina N. - ocena (1) Pani mecenas sprawdziła moją umowę deweloperską, wyłapała rzeczy, na które... Karolina N. Aleksandra - ocena (1) Pani Mecenas Agnieszka Plejewska na przestrzeni 5 lat reprezentowała mnie w... Aleksandra Jacek C. - ocena (1) Pełen profesjonalizm : merytorycznie , rzeczowo , komunikatywnie z dużą... Jacek C. Kinga Kalejta - ocena (1) Kupiłam działkę rekreacyjną na Kaszubach bez dostępu do drogi publicznej, co... Kinga Kalejta Anna - ocena (1) Super adwokat,zawsze pomoże.polecam Anna Paweł Soboczyński - ocena (1) Pierwszy raz zostałem zmuszony, aby skorzystać z pomocy prawnika i ku mojemu... Paweł Soboczyński Kasia i Michał - ocena (1) Profesjonalna pomoc w sporze z bankiem dotyczącym kredytu we franku. Byliśmy... Kasia i Michał Kamila - ocena (1) Pani Adwokat Ewelina Baranowska-Haber jest godna polecenia. Bardzo szybko i... Kamila Wioletta - ocena (1) Bardzo pomocna i konkretna polecam panią Mecenas Ewelinę Baranowską-Haber .... Wioletta Damian - ocena (1) Polecam - pełen profesjonalizm i fachowa wiedza, które poskutkowały szybkim i... Damian Izabella - ocena (1) Bardzo polecam!! Izabella Elżbieta - ocena (2) Pan Mecenas Dominik Maniszewski pomógł mi przejść przez trudną sprawę... Elżbieta