Maciej R. - ocena (1) Pani Mecenas udzieliła porady w dziedzinie Prawa Pracy i jestem bardzo... Maciej R. Adam - ocena (1) Podczas spotkania uzyskałem kompleksową poradę prawną dotyczącą mojej... Adam Ryszard - ocena (2) W dniu wczorajszym skorzystałem z porady , jestem pod wrażeniem... Ryszard
Łukasz C. - ocena (1) Świetny kontakt i fachowe doradztwo :) Łukasz C. Alicja - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Kancelarią. Szczerze polecam każdemu... Alicja Iwona Żychowska - ocena (1) Szukałam kancelarii do poprowadzenia sprawy kredytu frankowego przeciwko pko... Iwona Żychowska JC - ocena (1) Polecam bardzo panią Adwokat Dominikę. Bardzo profesjonalnie i z dużym... JC Magda - ocena (1) Pełen profesjonalizm, zaangażowanie i wsparcie. Polecam Magda Ewa Szarmach - ocena (1) Chciałabym serdecznie podziękować za pełne zaangażowanie i profesjonalizm,... Ewa Szarmach Maria B - ocena (2) Kiedy już wydaje się Tobie, że sprawa jest beznadziejna i na swojej drodze... Maria B Rafał. M. - ocena (1) Moja była żona utrudniała mi kontakty z córką, chciała Ją wywieść bez mojej... Rafał. M. Monika - ocena (1) Chciałbym serdecznie podziękować Pani Mecenas za profesjonalną pomoc i... Monika Olga - ocena (1) Polecam z czystym sumieniem Kancelarię Haber&Haber wszystko załatwione na... Olga Wiktoria - ocena (1) Jestem zadowolona z usług. Pani mecenas bardzo oddana sprawie, o wszystkim... Wiktoria Inga - ocena (1) Rzetelne i profesjonalne podejście do sprawy. Jestem bardzo zadowolona.... Inga Klaudia Kujawińska - ocena (1) Pani Adwokat jest wspaniałym specjalistą w swoim fachu , podpisując z nią... Klaudia Kujawińska Adam - ocena (1) Pani Mecenas jest moim adwokatem w sprawie o alimenty. Jest osobą... Adam Daniel - ocena (1) Polecam kancelarię Pana Wojciecha, jego pomoc była nieoceniona, a sprawa... Daniel Małgorzata - ocena (1) Pani Mecenas prowadziła mój rozwód, udzielała kompetentnych porad a sprawa... Małgorzata Anna - ocena (1) Polecam! Kancelaria bardzo profesjonalna. Szybko i kompetentnie udzielono mi... Anna