Katarzyna Kr - ocena (1) Z usług kancelarii skorzystałem na początku 2025 r. Jestem zaskoczony... Katarzyna Kr Zbigniew - ocena (1) Mec. Magdalena Tkaczyk naprawdę uratowała moją firmę transportową, gdy... Zbigniew Romek - ocena (1) Polecam Kancelarię TKW! Jestem bardzo zadowolony z przeprowadzonego... Romek
Michał - ocena (1) Bardzo kompetentny zespół radców prawnych. Współpracujemy od kilku miesięcy,... Michał Wiesław - ocena (1) Kancelaria pomogła mi w procesie rejestracji Fundacji Rodzinnej. Mogę z... Wiesław Władysław - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z profesjonalnej obsługi. Wszystko poszło po mojej... Władysław Vitalii Fedan - ocena (1) Paweł Symonowicz pomógł mi zrozumieć sprawę i udzielił mi bardzo dobrej rady,... Vitalii Fedan Ewa Domańska - ocena (1) Moja współpraca z Kancelarią Pana Mecenasa Macieja Wieczorkowskiego... Ewa Domańska Bożena - ocena (1) Pani Adwokat była przygotowana, rzeczowa i bardzo uważna na każdy szczegół.... Bożena Anna - ocena (1) Pani Magda jest wspaniałą osobą, po każdym spotkaniu czy rozmowie... Anna Dawid P - ocena (1) Gorąco polecam pana mecenasa Aleksandra Makarewicza, pełen... Dawid P D. N. - ocena (2) Krzysztof Lipski to zaściankowy pieniacz, który zróżnicowane poglądy i... D. N. Monika - ocena (1) Polecam Pana Mecenasa na 100% szybko profesjonalnie bez problemowo. Bardzo... Monika Jan - ocena (1) Polecam Pana mecenasa w 100% Wszystko przebiegało sprawnie i... Jan Patryk - ocena (1) Pełnym profesjonalizm oraz zaangażowanie na każdym etapie postępowania.... Patryk Artur - ocena (1) Profesjonalna obsługa. Artur Katarzyna - ocena (1) Bardzo profesjonalny adwokat. Niesamowita wiedza, rzetelność, zaangażowanie,... Katarzyna Monika - ocena (1) Kancelaria Pani Izabeli Nakielskiej przez wiele lat prowadziła naszą sprawę... Monika Mateusz Górny - ocena (1) Polecam w 100% .Korzystałem z usług dwu krotnie i za każdym razem... Mateusz Górny renata - ocena (1) Kultura, profesjonalizm, cierpliwość. renata