Jakub - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z wysokiej jakości usług prawniczych oferowanych... Jakub Emil W. - ocena (1) Polecam obsługę prawną u Pana Szczurka. Zgłosiłem się, aby uzyskać pomoc w... Emil W. Zofia - ocena (1) Kancelaria prawna TKW Tkaczyk Kopeć Wrembel, z którą współpracowałam, była... Zofia
klient - ocena (1) Nie polecam. Biuro nie podpisuje umów a ze swoich zobowiązań nie wywiązuje... klient Paweł Grenz, Shark Ice Cream - ocena (1) Polecam tą kancelarię. Jako marka Shark Ice Cream współpracujemy z nimi od... Paweł Grenz, Shark Ice Cream Paweł - ocena (1) Serdecznie polecam Kancelarię TKW. Pełen profesjonalizm, rzetelne i fachowe... Paweł Miro - ocena (1) Polecam każdemu potrzebującemu wsparcia prawnego przy prowadzeniu biznesu... Miro krzysztof - ocena (1) pełen profesjonalizm , kultura osobista i najważniejsze skuteczność tyle... krzysztof Seweryn Jablonski - ocena (1) Bardzo polecam Pania Agnieszka Plajewska. W zeszly piatek uniewazniono umowe... Seweryn Jablonski Trójmiasto - ocena (1) Polecam usługi adwokat Katarzyny Ostrowskiej Trójmiasto Berlin - ocena (1) Pani Paulina wszystko tłumaczy i stara się pomóc. Fenomenalna pomoc prawna. Berlin wiesław - ocena (1) Pani Danuta jest bardzo rzetelna, konkretna, zna się na prawie . Oprócz tego... wiesław Ola - ocena (1) brak słów,nie sprawdza rzetelnie kogo reprezentuje Ola Anonim - opinia (2) Polecam Pana mecenasa Andrzeja Dwernickiego z Gdyni. Sprawa ciężka rozwodowa... Anonim ola - ocena (1) Szkoda, że nie sprawdza w pełni kogo reprezentuje ola Agieszka Rolska - ocena (1) Bardzo polecam Panią Mecenas Dominikę Sęder.Skuteczna,Rzyczliwa,Oddana w 100%... Agieszka Rolska marcin szyc - ocena (1) Polecam Kancelarie Pani adwokat Dominiki Seder.Profesionalne podejście i... marcin szyc Mariusz - ocena (1) Jako przedsiębiorca poszukujący kompleksowego wsparcia prawnego zdecydowałem... Mariusz Bożena - ocena (1) Pani Paulina to genialny adwokat. Wszystko na 6+. Bożena Denis - ocena (1) Świetny adwokat i przystępne ceny. Szczerze polecam. Denis