Grzegorz - ocena (1) Świetny adwokat z sercem na dłoni. Ogromna wiedza z zakresie prawa cywilnego... Grzegorz Teresa - ocena (1) Chciałabym bardzo podziękować Pani Mecenas Agnieszce Plejewskiej za... Teresa M.S. - ocena (1) Bardzo polecam! M.S.
Katarzyna - ocena (1) Profesjonalne podejście do klienta przez mec.Kopcia. Sprawa darowizny szybko... Katarzyna LC - ocena (1) Pani Mecenas jest perfekcjonistką, zawsze merytorycznie przygotowana do... LC Dariusz K. - ocena (1) Bardzo dobry Prawnik, profesjonalny w każdym calu. Polecam wszystkim, którzy... Dariusz K. Marcin - ocena (1) Sprawna i co najważniejsze skuteczna kancelaria. Gdyby nie zaangażowanie... Marcin Ania - ocena (1) Pana Damiana cechuje stoicki spokój i idąca za tym skuteczność na sali... Ania Zniesmaczony - ocena (1) Serdecznie polecam tego znamienitego radce prawnego jeśli chcesz przegrać... Zniesmaczony Agnieszka Białomyzy - ocena (1) Kancelaria godna polecenia. Profesjonalizm prawniczy kancelarii zwłaszcza... Agnieszka Białomyzy Rafał - ocena (1) Rzetelne podejście. Rafał AH - ocena (1) Rzeczowy, konkretny,z dużą wiedzą i doświadczeniem. Do tego świetny kontakt... AH PB - ocena (1) Bardzo dobre doradztwo i poprowadzenie procesu w sprawie ustalenia miejsca... PB S...cK - ocena (1) Bardzo się cieszę, że trafiłam do Pana Mecenasa Antoniego Koprowskiego. Pan... S...cK dzimu@wp.pl - ocena (1) Polecam Kancelarię Pani Dominiki.Profesjonalna usługa, doradztwo.Wszystko na... dzimu@wp.pl kKlient - ocena (1) Drodzy Państwo przed skorzystaniem z usług tej "Kancelarii" osobiście... kKlient Paweł T - ocena (1) Bardzo profesjonalne i rzeczowe podejście, dziękuję Paweł T Władysław J - ocena (1) Z kancelarią TKW współpracę rozpoczęliśmy w kwietniu 2024, świetna znajomość... Władysław J olaszI - ocena (1) Chciałbym serdecznie polecić kancelarię prawną, Maciej Wieczorkowski. Moje... olaszI Justyna - ocena (1) Korzystam z usług tej kancelarii od kilku lat, pomagają mi zarówno przy... Justyna