Patryk - ocena (2) Kancelaria prawna zapewniła profesjonalne i empatyczne wsparcie w trudnym... Patryk Klient Tkw - ocena (2) Kancelaria prawna TKW wykazała się ogromnym profesjonalizmem i skutecznością... Klient Tkw Ernest - ocena (2) Stanąłem w obliczu upadku firmy. Na szczęście trafiłem na kancelarie TKW,... Ernest
Dagmara Lis - ocena (2) Firma pomogła mi w zarejestrowaniu fundacji rodzinnej! Dagmara Lis prezes zarządu fundacji - ocena (2) Bardzo dobry specjalista w rejestracji Fundacji Rodzinnych ,polecam na 100% prezes zarządu fundacji Michał - ocena (1) Polecam kancelarię Pana Dawida! Zgłosiliśmy się ze sprawą o odzyskanie... Michał Rafal - ocena (1) Bardzo profesjonalne podejście pełne zaangażowanie opieka po rozprawie... Rafal JakMos - ocena (1) Mogę każdemu polecić porady prawne mec. Kamili Pazur. Pani Mecenas ma... JakMos Krzysztof - ocena (1) Do kancelarii trafiłem poprzez internet szukając informacji dotyczących... Krzysztof Grażyna - ocena (1) Pani Mecenas prowadziła moją sprawę rozwodową, wspierała, przedstawiała różne... Grażyna Olga - ocena (2) Nie polecam. Kontakt jest bardzo słaby. Po podpisaniu umowy i opłaceniu... Olga Monika S. - ocena (1) Dostałam kontakt do Pani Mecenas od znajomej. Dostałam dyscyplinarkę w pracy.... Monika S. Gosia - ocena (1) Specjalista w sprawach administracyjnych, wszystko wytłumaczył, napisał i nie... Gosia Małgorzata - ocena (1) Bardzo kompetentna pani mecenas, wybroniłam mnie w sprawie karnej. Polecam! Małgorzata G.M. - ocena (1) Nasza współpraca z Kancelarią dotyczyła sprawy własności powiązanej ze sprawą... G.M. Obserwator - ocena (1) Szczerze odradzam i nie polecam jeśli macie możliwość poszukajcie innego... Obserwator JanCim - ocena (1) Kancelaria prowadziła moją sprawę wzorowo. Na każdym kroku czułem się w pełni... JanCim Krzysztof - ocena (1) Pełen profesjonalizm. Cała sprawa poprowadzona rzetelnie i z ogromną... Krzysztof Magdalena K. - ocena (1) Polecam kancelarię prawną TKW specjalizującą się m.in. w zakładaniu fundacji... Magdalena K. Danuta Macieja - ocena (1) Profesjonalnie . Cała Kancelaria zaangażowana w prowadzenie sprawy... Danuta Macieja