Dariusz - ocena (1) Podziękowania dla Pana Mecenasa Macieja Wieczorkowskiego za profesjonalne... Dariusz Dominik - ocena (1) Polecam Kancelarię Pana Dawida, profesjonalne podejście do sprawy, pełne... Dominik Tomasz M. - ocena (1) Jestem niezwykle zadowolony z usług kancelarii. Od samego początku czułem się... Tomasz M.
Daniel L. - ocena (1) mec. Łapiński - pełen profesjonalizm i najwyższa jakość usług prawniczych. Daniel L. R. Tyburski - ocena (1) polecam mec. Marcina Łapińskiego - profesjonalizm i uczciwość w każdym calu. R. Tyburski Paweł - ocena (1) Dzięki fachowemu podejściu do sprawy można powiedzieć że wyszedłem obronną... Paweł Krzysztof - ocena (1) Bardzo profesjonalna pomoc prawna udzielona w przyjaznej i uprzejmej... Krzysztof AH - ocena (1) Polecam! Zaangażowany adwokat! AH Damian Kurkowski - ocena (1) Polecam z czystym sumieniem P.Adw Dominike , wszystkie wcześniejsze opinie... Damian Kurkowski Ewa - ocena (1) Gorąco polecam kancelarię Żurawska Piotrowski. Dzięki ich profesjonalizmowi i... Ewa Kamila Michniewicz - ocena (1) Profesjonalizm i wiedza Pana Błażeja, są na najwyższym poziomie. Polecam... Kamila Michniewicz Portrezerwa - ocena (1) Z czystym sumieniem rekomendujemy Pana r.pr Pawła Galińskiego jako fachowca w... Portrezerwa Morten Rutzou Rasmussen - ocena (1) Top service. We used Mr. Suszyński as part of property investment in Gdansk.... Morten Rutzou Rasmussen Marta - ocena (1) Kancelaria prowadziła dla mnie sprawę spadkową. Profesjonalne i zarazem... Marta Roksana - ocena (1) Bardzo pozytywne doświadczenie z kancelarią prawną, która pomogła mi... Roksana Donata Sawicka - ocena (1) polecam Pana Dawida już kolejny raz skorzystam z jego usługi super kontakt... Donata Sawicka Katarzyna H. - ocena (1) Pan Mecenas Kaniszewski prowadził trzy moje sprawy, dodam że różne bo z... Katarzyna H. Maciej - ocena (1) Razem ze wspólnikiem zgłosiliśmy się do Mec. Pawła Galińskiego ponieważ... Maciej Andrzej Hajderek - ocena (1) Kancelaria mec. Galińskiego zapewnia bieżącą obsługę prawną spółki oraz... Andrzej Hajderek Kacper - ocena (1) Krótko, zwięźle i rzeczowo, tak można by w skrócie opisać współpracę z... Kacper