Robert Linowski - ocena (1) Mecenas Suszyński reprezentował mnie w sprawie, w której byłem poszkodowanym.... Robert Linowski Maja i Dariusz Smentek - ocena (1) Polecamy współpracę z Panią Mecenas Anną Kopycką-Dziaduszewską . Ogromna... Maja i Dariusz Smentek Marek - ocena (1) Korzystaliśmy z usług kancelarii w ubiegłym miesiącu, odnośnie zbycia... Marek
Adam K. - ocena (1) Bardzo serdecznie polecam. Pełen profesjonalizm i skuteczność. Nie znam w... Adam K. W. Pasiński - ocena (1) Polecam z czystym sumieniem. Pełen profesjonalizm i zaangażowanie wszystkich... W. Pasiński Katarzyna - ocena (1) Najlepsza kancelaria na jaką mogłam trafić. Szybko, profesjonalnie, a... Katarzyna Rafal - ocena (1) Pełen profesjonalizm od pierwszego spotkania. Wystąpiłem z prośbą o... Rafal Alicja - ocena (1) Polecam Kancelarię Haber&Haber . Pan Mecenas oraz pracownicy kancelarii... Alicja Jadwiga - ocena (1) Bardzo dobry adwokat z ogromną wiedza w zakresie prawa cywilnego. Dziękuję za... Jadwiga Piotr - ocena (1) Rzetelność i skuteczność. Co ważne nie obiecuje rzeczy niemożliwych, a rzeczy... Piotr Piotr - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z Panem Adwokatem Rafałem Grabowskim.... Piotr RTJ - ocena (1) Pełen profesjonalizm RTJ KJ - ocena (1) Super Kancelaria profesjonalizm w każdym punkcję KJ Kc. - ocena (1) Pani Mecenas prowadziła moje 2 sprawy w sądzie, obie zakończyły się sukcesem.... Kc. Wiktoria - ocena (1) Polecam, miła i profesjonalna obsługa Wiktoria Aleksandra Żukowska - ocena (1) Z kulturą pełną siebie werwą do każdej sprawy podchodzi jak należy i z sercem. Aleksandra Żukowska Marek - ocena (1) Profesjonalizm i wiedza, kontakt i umiejętność wyjaśnień, i bycie po prostu... Marek Bartek - ocena (1) Nie ukrywam że długo szukałem obrońcy aż wreszcie znajomy polecił mi mecenas... Bartek Asia - ocena (1) Bardzo polecam z całego serca pani Magdą jest bardzo rzeczową i konktetna co... Asia Ela - ocena (1) Dzięki Pani Mecenas Oliwii Likierskiej odzyskałam kwotę odszkodowania od... Ela