Lukasz - ocena (1) Profesjonalizm i zaangażowanie pracowników zasługują na najwyższe pochwały.... Lukasz Jadzia - ocena (1) Rzetelna firma- fantastyczne podejście do klienta i problemu. Polecam ! Jadzia piotrkurda@wp.pl - ocena (1) Bardzo profesjonalne, rzetelne prowadzenie sprawy. Pani Mecenas... piotrkurda@wp.pl
Hanys - ocena (1) Profesjonalna obsługa klienta, serdecznie polecam Hanys Jakub - ocena (1) Super przyjemna komunikacja i profesjoalizm pozdrawiam zadowolony klient Jakub Benon - ocena (1) Profesjonalizm - to słowo chyba najlepiej opisuje moje wrażenia ze współpracy... Benon Ania - ocena (2) Serdecznie polecam kancelarię Temida. Pani mecenas to wspaniała osoba z... Ania Natalia - ocena (1) Sprawa karna dzięki doświadczeniu i profesjonalizmowi Pana Mecenasa... Natalia Jarosław J - ocena (1) Polecam pana Błażeja i jego pracowników kancelarii. Nie wiedziałem nic co... Jarosław J R - ocena (1) Bardzo profesjonalnie podejście, polecam R Piotr Wittbad - ocena (1) Miałem okazję korzystać z usług Kancelarii Prawa Upadłościowego KPU Sp. z... Piotr Wittbad Tom - ocena (1) Bardzo kompetentna obsługa. Pozdrawiam pana Błażeja i jego zespół. Polecam! Tom Marek - ocena (1) Kancelaria, która jako jedyna podjęła się bardzo trudnej, według innych... Marek Anna - ocena (1) Polecam wszystkim Panią Adwokat jest bardzo pomocna i miła . Pomogła w mojej... Anna Maciej - ocena (1) Profesjonalne podejście, 100% zaangażowania i skuteczność w działaniu.... Maciej Seweryn - ocena (1) Z czystym sumieniem mogę polecić Panią Aleksandrę. Profesjonalizm, podejście... Seweryn Vladyslav Berkyta - ocena (1) Bardzo dziękuję Panie Błażeju, choć sprawa była dość trudna, ale decyzja jest... Vladyslav Berkyta Melania - ocena (1) 2 lata temu pani mecenas namówiła nas, żeby złożyć pozew w nowo powstającym... Melania Ewa - ocena (1) Polecam usługi Pana Mecenasa Łukasza Dembowskiego. Rzetelny, gody zaufania z... Ewa Maria - ocena (1) Do Pani Mecenas trafiłam z Oferteo. Byłam wcześniej na trzech innych poradach... Maria