Tomasz - ocena (1) Bardzo polecam tę kancelarię. Ja i żona jesteśmy zadowoleni we wszystkich... Tomasz Robert - ocena (1) Dla pełnej jasności. Fanomenem tej współpracy jest to, że mam za plecami... Robert Łukasz - ocena (1) Zdecydowanie polecam usługi Radcy Prawnego Kingi Żywickiej- Dzienisiewicz.... Łukasz
Katarzyna O. - ocena (1) Bardzo rzetelna obsługa prawna. Dziękuję i polecam. Katarzyna O. Anna F - ocena (1) Serdecznie polecam kancelarię prawa upadłościowego. Skuteczne działanie i... Anna F Tomqk - ocena (1) Szczerze polecam. Bardzo zaangażowany adwokat w sprawę, dokładnie... Tomqk Robert - ocena (1) Świetna kancelaria zarówno do doradztwa dla jak i do sali sądowej. Robert Karolina - ocena (1) Pani Mecenas Ewelina pomimo zagmatwania mojej sprawy pomogła mi i rozwiązała... Karolina Albina B - ocena (1) Bardzo polecam tą kancelarię. Bardzo pomocna i z czystym sumieniem mogę ją... Albina B Mati - ocena (1) Polecam kancelarie Pani Mecenas, prawdziwi profesjonaliści. Mati Tadeusz K - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony ze współpracy. Miałem bardzo trudną sytuację... Tadeusz K Małgorzata - ocena (1) Nie mogłam trafić lepiej , mecenas zaangażowany ,skrupulatny, ambitny i... Małgorzata Marianna - ocena (1) Sprawa poprowadzona przez Panią Mecenas zakończona sukcesem, jestem ogromnie... Marianna Malgorzata B - ocena (1) Kancelaria Adwokacka HABER & HABER to najlepsza Kancelaria w Trojmiescie .... Malgorzata B Lech - ocena (1) Bardzo uciwy i dobry adwokat Lech Krystian T - ocena (1) Bardzo polecam kancelarię. Miałem bardzo ciężką sytuację. Pomagają.... Krystian T Ewa Szatkowska - ocena (1) Bezapelacyjnie najlepsza prawniczka w walce o sprawiedliwość i prawdę w... Ewa Szatkowska Paweł Keński - ocena (1) Kancelaria jest skuteczna i szybka. Jestem pod wrażeniem profesjonalnych... Paweł Keński Anna Nowak - ocena (1) Polecam z całego serca, pracują tam wspaniali ludzie. Zawiłości prawne nie... Anna Nowak Agnieszka Bednarska - ocena (1) Polecam wszystkim jeszcze niezdecydowanym powierzenie prowadzenia sprawy... Agnieszka Bednarska