Klientka z Gdańska - ocena (1) Polecam Kancelarię. Mąż uzyskał w pomoc od mecenas K.Żywickiej. Świetny... Klientka z Gdańska Marcin Gałęziewski, Anna Janowicz-Gałęziewska - ocena (1) Korzystam z doradztwa pani Joanny już prawie od roku, zawsze profesjonalne... Marcin Gałęziewski, Anna Janowic Monika - ocena (1) Współpraca kancelaria u Pana Dawida Suszyńskiego przebiegła bardzo sprawnie... Monika
Cezary - ocena (1) Byłem bardzo zadowolony. Polecam w 100% . Cezary Katarzyna Ś. - ocena (1) Korzystałam z usług tej kancelarii na obu etapach postępowania upadłościowego... Katarzyna Ś. Dominika - ocena (1) Rzetelna i zaangażowana, pomaga przejść przez trudny proces bez zbędnego... Dominika Dorota Torończak - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z profesjonalnego poprowadzenia mojej sprawy... Dorota Torończak Marcin Miedzinski - ocena (1) Sprawna i profesjonalna obsługa Marcin Miedzinski Agata Olszewska - ocena (1) Polecam z całego serca. Pan mecenas Krzysztof zawsze na tzn " posterunku"... Agata Olszewska Beata - ocena (1) Profesjonalne podejście, 100% zaangażowania i skuteczność w działaniu.... Beata Malgorzata K - ocena (1) Było to moje pierswsze spotkanie z Panem Mecenasem.Otrzymałam... Malgorzata K Agata - ocena (2) Profesjonalnie, skutecznie i co ważne w dobrej atmosferze. Świetny kontakt z... Agata The best and most skilled lawyer - ocena (1) When you need support and stability, you will find a strong, intelligent,... The best and most skilled lawyer Marzena - ocena (1) Świetnie poprowadzony rozwód. Dziękuję. Marzena Karol - ocena (1) Podczas wizyty wszystko wyjaśnia w prosty i zrozumiały sposób. Jej pomoc i... Karol Beata K. - ocena (1) Z czystym sumieniem polecam Panią Mecenas. Reprezentowała mnie w dwóch... Beata K. Anna Zielińska - ocena (1) Skorzystałam z pomocy kancelarii w sprawie rozwodowej. Otrzymałam fachową... Anna Zielińska Olga - ocena (1) Profesjonalne podejście do klienta, polecam Olga Olga - ocena (1) Profesjonalne podejście do klienta, polecam Olga Wojciech - ocena (1) Z czystym sumieniem mogę polecić Kancelarie Radcy Prawnego Pani Danuty... Wojciech