Eligiusz - ocena (1) Polecam usługi kancelarii Eligiusz Anna P. - ocena (1) Bardzo profesjonalny, rzetelny, o ogromnej wiedzy i doświadczeniu. Świetny... Anna P. Justa - ocena (1) Miałam przyjemność poznać panią mecenas , więc jeśli szukasz Profesjonalnego,... Justa
Patrycja - ocena (1) Pani Dominika jest w pełni profesjonalnym adwokatem zaangażowanym w sprawę,... Patrycja Tadeusz - ocena (1) Po postawieniu zarzutów podjął natychmiast działania obronne. Ten sam... Tadeusz Marzena - ocena (1) Pełen profesjonalizm , rzetelność, zrozumienie i podejście do klijenta. Marzena MMM - ocena (1) Polecam w 100%!!! Najlepsza Pani Adwokat na jaką trafiłam. Terminologia... MMM Andrzej - ocena (1) Otrzymaliśmy fachową usługę prawną. Polecamy! Andrzej Robert - ocena (1) Profesjonalny adwokat, specjalista w każdej dziedzinie prawa. polecam!!! Robert Katarzyna - ocena (1) Nie mogłam trafić lepiej . Profesjonalizm w połączeniu z empatią to cały pan... Katarzyna Łukasz - ocena (1) Polecam kancelarię Pana mecenasa. Pomoc zwieńczona sukcesem w "walce" z... Łukasz Daniel - ocena (1) Polecam sprawa załatwiona pozytywnie . Daniel Kazimierz - ocena (1) Kiedy zgłosiłem się z problemem oszustwa internetowego, to pomoc otrzymałem... Kazimierz Mark Smith - ocena (1) Absolutely fantastic service from start to finish. We were kept fully up to... Mark Smith Rafał acurzytek - ocena (1) Pani Mecenas Kinal przeprowadziła mi szybko o sprawnie mediacje pieniądze tez... Rafał acurzytek Adrian - ocena (1) Polecam. Dobra komunikacja i zaangażowanie w sprawę. U nas z pełnym sukcesem. Adrian P. K. - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z usług mec. Szczurka. Szybko i skutecznie udało się... P. K. Krzysztof Porada - ocena (1) Kancelaria godna polecenia!!! Pani Marta jest rzetenlą osobą, w której ręce... Krzysztof Porada Hanna - ocena (1) Kancelaria bardzo profesjonalna, jestem bardzo zadowolona z usługi.... Hanna Slławomir Rzepka - ocena (1) Kancelaria godna polecenia!!! Pani Marta jest rzetelną osobą, w której ręce... Slławomir Rzepka