Ola - ocena (1) Polecam pana Mateusza Szczurka każdemu kto szuka profesjonalnej pomocy prawnej. Ola Kamil - ocena (1) Polecam Pana Mecenasa. Pomagał przy tworzeniu umów handlowych oraz przy ich... Kamil Mic.w - ocena (1) Bardzo dobry mecenas zawsze ogarnia sprawy i zawsze można na nim polegac Mic.w
Ola :)) - ocena (1) Bardzo polecam Pana Błażeja, przygotował się do sprawy bardzo dobrze :) jego... Ola :)) Perszing - ocena (1) Polecam z czystym sumieniem! Radca Prawny Pan Wojciech pełen zaangażowania i... Perszing Piotr - ocena (1) Profesjonalne podejscie do powierzonej sprawy. Sprawa zakończona po mojej... Piotr Stefan - ocena (1) Profesjonalizm to drugie imię Pana Wojciecha. Bardzo kompetentny radca,... Stefan Piotr - ocena (1) Bardzo profesjonalna obsługa. Sprawa prowadzona przez Panią Oliwię... Piotr Szymon - ocena (1) Kompleksowe podejście do klienta! Pan Mecenas pomógł zrozumieć kwestie prawne... Szymon Piotr - ocena (1) Pełny profesjonalizm prowadzonej kancelarii prawnej zarówno w przygotowaniu... Piotr Marcin - ocena (1) Niestety, moje doświadczenie z TwójPrawnik24 było rozczarowujące.... Marcin Krzysztof Bradtke - ocena (1) Jestem zadowolony z usług . Krzysztof Bradtke GL - ocena (1) W powodzeniu mojej sprawy niezwykle duze znaczenie miało natrafienie na Panią... GL Kira90 - ocena (1) Niestety zawiedliśmy się na Panie Pawle...nie polecamy ! Brak współpracy ,... Kira90 Iwona Ka - ocena (1) Profesjonalna i rzetelna obsługa. Kancelaria zaopiniowała moją umowę, dzięki... Iwona Ka Darek - ocena (1) Profesjonalna i fachowa pomoc w sprawie z US dotycząca kryptowalut Darek Maciej Bukowski - ocena (1) Wspaniala wspolpraca. I skuteczna :) Maciej Bukowski Andrzej H. - ocena (1) Jakość przeprowadzonej usługi oceniam bardzo dobrze, natomiast kontakt... Andrzej H. Marek - ocena (1) Zdecydowanie polecam. Pełen profesjonalizm, wsparcie na każdym etapie... Marek Bogdan moroń - ocena (1) Bardzo dobry adwokat I pomocny, angażuje się w sprawy i walczy . Polecam. Bogdan moroń