Piotr - ocena (2) Rzetelne i kompleksowe usługi prawne! Polecam! Piotr Klient - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z rzetelnej i profesjonalnej porady prawniczej.... Klient Simple - ocena (1) Bardzo dobry adwokat. Szczególnie dobrze działa w obronie pracowników... Simple
Łukasz - ocena (1) A myślałem, że z ZUSem się nie da wygrać. Bardzo profesjonalne podejście,... Łukasz Olga - ocena (1) Polecam!!! Radca prawny godny polecenia. Osoba kompetentna,rzetelna,sumienna... Olga Slawek - ocena (1) Jestem zadowolony ze współpracy polecam!!! Slawek Aga S - ocena (1) Sprawa zakończona szybko i pozytywnie. Pełen profesjonalizm a przy okazji... Aga S Olga - ocena (1) Z całego serca polecam kancelarię. Szybki termin konsultacji, fachowe i... Olga Mgdalena - ocena (1) Bardzo profesjonalny radca prawny, przesympatyczny człowiek. Pan Wojciech... Mgdalena Agnieszka - ocena (1) Pan Mecenas bardzo profesjonalnie zajął się sprawą, od początku do końca... Agnieszka Katarzyna - ocena (1) Bardzo polecam Pana Błażeja. Konkretny, odpowiedzialny i działający zawsze na... Katarzyna Dariusz - ocena (1) Jako klient Pani adwokat Justyny, współpracowałem z nią od maja 2020 do... Dariusz uot7kl - ocena (1) Kancelaria pani adwokat Wnuk prowadziła moją sprawę o rozwód. Zaczęło się od... uot7kl Marcin - ocena (1) Pan Mecenas Marcin Kminkowski jest osobą godną polecenia każdemu, komu zależy... Marcin Konrad Duszyński - ocena (1) Profesjonalne i nieszablonowe podejście, które w moim przypadku bardzo dobrze... Konrad Duszyński Bartosz - ocena (1) Otwarty, wyrozumiały, a co najważniejsze niesamowicie rzetelny. Trafiłem na... Bartosz Radek - ocena (1) 6 gwiazdek w przypadku Pana Wojciecha to jest naprawdę mało. Powinno być co... Radek Krzysztof Kaczor - ocena (1) I wreszcie jest! Nadszedł ten dlugo oczekiwany dzień, kiedy to sąd... Krzysztof Kaczor macias - ocena (1) Pani Mecenas żaden bank nie straszny. Każda kancelaria nam odmawiała, a pani... macias Michał - ocena (1) Poleca. Merytoryczna i rzetelna obsługa. Michał