POLECAM (1) Naprawdę polecam xx adwokat na dzisiejsze czasy (1) Adwokat, który słucha klienta, analizuje a następnie reaguje.Znakomity... Lidia, Ireneusz Nowaccy bardzo zadwolony klient (1) Jestem bardzo miło zaskoczony poziomem usługi. Klarowne przedstawienie... guział
Wspaniała Pani Adwokat (1) Pani Adwokat wspaniała, pełna zaangażowania w sprawę klienta,... Bożena P. polecam (1) była żona pozwała mnie o podwyższenie alimentów - sprawa zakończyła się... mario Skuteczność w działaniu. (1) Dla tej kancelarii chyba nie ma rzeczy niemożliwych. Mój przypadek wydawał mi... Krystyna Prodesjonalna obsługa (1) fachowo, szybko, profesjonalnie i skutecznie. bardzo dziekuję. Edzia Pomogli nam uniknąć utraty własnych mieszkań (1) We współpracy z Kancelarią Socius mieszkańcy bloku przy ul.Nieborowskiej 34 w... Stowarzyszenie Nieborowska 34 (w lekcewarzenie klienta (1) Nie dojechał na sprawe której termin znany był ponad 3m-ce, niby samochód sie... gusia Profesjonalna obsługa (1) Polecam, fachowa pomoc prawna. Piotr Serdecznie polecam (1) DOSKONAŁA OBSŁUGA, ŚWIETNE ZROZUMIENIE SPRAWY, SKUTECZNE DZIAŁANIE piotr czas na emeryturę (1) Chyba czas na emeryturę, tej ani już się nie chce pracować. Dzięki jej... klientka jeremiasz - opinia (1) Rzeczowi, profesjonalni a do tego mili, młodzi prawnicy. jeremiasz skuteczność (1) zadowolona jestem z uslug pana mecenasa szybko ,sprawnie zostały załatwione... izka Polecam (2) Godni partnerzy w biznesie mkyahoo rafal - opinia (1) Jakis czas tem mecenas Ryszard Bafia prowadzil moja sprawe.Do momentu... rafal