SUPER DLA ŚREDNIEGO PRZEDSIĘBIORCY!!!!! (1) Obsługa na wysokim poziomie!! Ale najważniejsza jest SKUTECZNOŚĆ mecenasa... MarcinK. Pełen profesjonalizm (1) Pani Katarzyna jest osobą niezwykle kompetentną i pracowitą. Niesamowita jest... Marcin Kompetencja i zapał (1) Z wiedzy pani Kasi korzystałam już wielokrotnie, zawsze byłam bardzo... Maria
uwaga (1) Szanowna Pani Adwokat nie podaję cen przed rozmową. Gdy przychodzi do... vic Godne polecenia (1) Godne polecenia zaangażowanie w prowadzenie sprawy. Trafne decyzje. Pomyślne... Sylwia Polecam (1) Zajął się sprawami związanymi z uregulowaniem kwesti majątkowych związanychz... Teresa MB - opinia (1) Bardzo polecam!! Dokładna i rzetelna osoba skora do pomocy. MB Fachowa obsługa. Przystępne ceny i bardzo szybka reakcja na pytania. (1) Witam. Do tej Kancelarii trafiliśmy z mężem całkiem przypadkiem. Od samego... Alicja i Piotr Adwokat niezwyczajny. (1) Pan Krzysztof Janik prowadził mają sprawę spadkową. Gdy sprawa przedłużała... Artur Brzozowski Goraco polecam (1) Goraco polecam te Kancelarie jako niezwykle profesjonalna, na bardzo wysokim... Dominika z Kanady Nie polecam ! (1) Z usług Pani Mecenas korzystałam dwa razy. Pani mecenas przez przypadek... niezadowolona Polecam (1) Polecam, rejestrowałem z Ich pomocą spółkę, a kilka miesięcy później... Adrian Polecam! (1) Polecam usługi kancelarii KL Law Polska. p. Marta Mironska oraz mec. Woźnicka... Aleksandra Bardzo polecam ! (1) Bardzo polecam Panią Mecenas godna polecenia. profesjonalne podejście,... Lena Błażej - opinia (1) windykują moich dłużników, póki co bardzo skutecznie. polecam innym firmom Błażej Świetny kontakt ,wysokie kompetencje ,duże zaangażowanie w prowadzoną sprawę (1) Indywidualne podejście do klienta oraz szczegółowa analiza całokształtu... Joanna Polecam! (1) Korzystałam z pomocy p. Filipa Kozika przy rejestracji spółki zoo.... Agata Sylwia - opinia (1) Zdecydowanie polecam; wykfalifikowany personel oraz pełen profesjonalizm!... Sylwia Szymon - opinia (1) Rzetelne podejście do sprawy, dobry kontakt, rezultat lepszy niż oczekiwałem.... Szymon BARDZO POLECAM (1) Jestem bardzo zadowolony z pracy kancelarii. Skuteczna w sądzie. Dobry... MIREK R.