Problem z sąsiadem w wspólnocie mieszkaniowej (1) Jestem członkiem małej wspólnoty mieszkaniowej. Nasza kamienica wymagała... Krzysztof profesjonalna i skuteczna pomoc (1) Początkowo myślałem, że spędzę w sądzie 2-3 lata. Stracę nerwy, fortunę i... Rob Szczerze polecam (1) Korzystałem z usług kilu kancelarii, ale dopiero tam spotkałem się ze... PR
Skuteczny prawnik (1) Dzięki pomocy tej kancelarii zakończyłem sprawę, która ciągnęła się od lat i... Marcin z Sopotu Bardzo życzliwa, skuteczna Pani Mecenas (3) Dzięki niej szybko udało się załatwić sprawę. Honorarium nie takie straszne. xXx Profesjonaliści (1) Z usług Kancelarii korzystałam dwukrotnie (rozwód i podział majątku). Ludzie... Zuzanna Majewska OK!!! (1) Spokojnie polecam innym. Jak się okazało bardzo fachowo. No i przystępnym... Maja Polecam (1) Pani adwokat bardzo konkretna, świetnie znająca sę na swojej pracy,pomocna i... Iza Polecam!! (1) Pan Tomasz jest konkretny, dociekliwy i przede wszystkim bardzo pomocny.... P.S. Polecam !!! (1) Zdecydowanie polecam. Nie tylko skutecznie, ale przed wszystkim uczciwie i z... Ania Bez problemu - wszystko pozytywnie (1) Ogólne wrażenie bardzo pozytywne. Pomagali mi przy procesie o odzyskanie... Mariusz Polecam (1) Dziękuję Panu Mecenasowi za podejście rzetelne i pełne kultury. W trudnej... Anna godny polecenia (1) bardzo konkretna, zorganizowana i co najważniejsze skuteczna kancelaria a... Błażej - rest Q-rczak Anna - opinia (1) Witam, polecam kancelarię Paragraf w Gdańsku Pani Mecenas Pazur. Do Pani... Anna najlepsza (1) profesjonalna, błyskotliwa, szybka w działaniu, konkretnie do celu, nie znam... klientka Zadowolony Klient!!! (1) Kancelaria Prawna godna polecenia. Korzystam z usług tej kancelarii i jako... Marcin Kuziński /Restauracja Pan Polecamy w 100% (1) Bardzo skuteczni. Pełen profesjonalizm. Kancelaria zdecydowanie godna polecenia. Klienci z Gdańska Zdecydowanie na tak! (1) Zdecydowanie na tak! D Skutecznie i z dużą dozą empatii. (1) Mecenas potrafi wgryźć się w problem, znaleźć jego sedno i zaproponować... RD polecam (1) Pani Mecenas jest solidna, pomocna, wyrozumiała i co najważniejsze skuteczna.... Marzena