POLECAM!!! (1) Skorzystałam z usług Pani Mecenas - prowadziła mi sprawę rozwodową oraz... Maria Godni polecenia w sprawie rozwodowej (1) Adwokat dzięki któremu wyszedłem zwycięsko w walce o rozwód. Sposób... D.L. DZIĘKUJĘ !!! (2) Gdy umiera bliska osoba, to wraz z nią odchodzi część Twojego życia. Gdy... Adriana z synem
Polecam (1) Zawitałem do Pani Mileny kawał czasu temu. Pomogła w mojej sprawie - a to... Klient Ok (1) Wszystko ok polecam szybko i sprawnie zygi Rzetelna i skuteczna pomoc prawna. (2) Pani adw. Pruchniewska pomogła mi w sporze z ubezpieczycielem - sprawę udało... Danuta polecam (1) zleciłem odzyskanie należności firmy, dziś mam całość na koncie, czas -ok 3... ranimeks Polecam Wszystkim (1) Zajęła się moją sprawą w sposób kompletny. Od początku do końca prowadziła ją... Ryszard Skuteczność (1) Kożystałam wcześniej z usług innych Kancelarii i byłam miło zaskoczona... Asia Podziekowania (1) Bardzo konkretne podejście do tematu a zarazem bardzo skuteczne .Miła obsługa... Sebastain Najlepsza (1) Kiedyś gdy będę już w podeszłym wieku i zbyt słaba by zajmować się swoimi... M Profesjonalna obsługa (1) Polecam kancelarię. Bardzo profesjonalna obsługa. Pan mecenas pomógł mi... Grażyna Dobry karnista (1) Polecam każdemu jako dobrego adwokata od spraw karnych, rzetelny, skuteczny,... Anna Piotr - opinia (1) Bardzo dobry adwokat od spraw karnych. Profesjonalność oraz rzetelność.... Piotr solidność (2) rzetelnie przygotowuje się do sprawy nauczyciel Profesjonalista w każdym calu (1) To była trzecia kancelaria do której przyszedłem z tą samą sprawą. W... Tomek Ewa - opinia (1) Bardzo sympatyczna Osoba Naprawde Polecam .!!! Ewa najiepszy adwokat (1) wysoka jakosc uslug,niebywala skutecznosc ,przystepne ceny.POLECAM!!! Wojtek Super, super pomoc (1) Serdecznie polecam jako specjalistę w sprawach małżeńskich o podział majątku.... W.K. rewelacja! (1) Polecam tę kancelarię. Pan mecenas Kahlau osobiście zajmuje się prowadzeniem... Małgorzata