Adwokat godny polecenia (1) Bardzo dobry adwokat w sprawach rozwodowych i cywilych. Moje sprawy zostay... Marianna Skuteczny prawnik (1) Kupiłam buty, które po 2 tygodniach zaczęły się marszczyć. Oddałam do... Ewa Młody ale profesjonalista (1) Doradzał mi kilkakrotnie w sprawach spółki z o. o.,a konkretnie w sprawie... prezbig
nightrobber - opinia (1) Mój problem wymagający porady i poprowadzenia sprawy został rozwiązany szybko... nightrobber POLECAM! (1) Nie trzba duzo pisac tylko z korzystac z uslug adw.Elzbiety N.NAPRAWDE POLECAM! Andrzej Profesjonalizm w każdym calu !!! (1) Jetem bardzo zadowolony z usług Tej Kancelarii . Profesjonalne podejście do... Krystian Selonke specjalista w sprawach rozwodowych (1) Numer do mec. Chabowskiego dostałam od koleżanki, która wystawiała mu jak... Kama Świetny adwokat (1) Pani Mecenas Magdalena Frieske-Pszczółkowska jest godnym polecenia... Wdzięczna Doświadczony prawnik (1) Polecam mecenasa, pomógł mi w założeniu, a obecnie pomaga w prowadzeniu spółki. Piotr Bardzo polecam. (1) Korzystalam z Kancelarii w sprawie cywilnej. Niezwykle profesjonalna... Sylwia Polecam! (1) Szczerze polecam. Pani Mecenas prowadziła moją sprawę rozwodową połączoną z... Katarzyna polecam innym (3) Bardzo dobra organizacja pracy, bardzo mila obsługa, firma bardzo skuteczna i... Wojtek POLECAM! (1) Profesjonalizm w każdym calu, a jeśli to komuś nie wystarcza, dodatkowo jest... Beata Polecam! (1) Pani Adwokat prowadziła dla mnie i mojego wspólnika sprawę o zapłatę w... Ja Pełen profesjonalizm (1) Usługa została bardzo porządnie wykonana. Mariusz POLECAM (1) Pani Mecenas - Adwokat godny polecenia. Profesjonalne podejście, uczciwość,... ona dobry adwokat od rozwodów (1) według mnie to najlepszy adwokat od rozwodów w Gdańsku. Pani mecenas... marbor Obsługa Focus (1) Sprawa dotyczyła obsługi po kolizji drogowej. Ubezpieczyciel chciał mi... Anna ona - opinia (1) bardzo solidny i konkretny adwokat ona Doskonała wiedza merytoryczna (3) Pan Mecenas posiada wprost niesamowitą wiedzę merytoryczną, spokojne... Karolina