Bardzo polecam! (1) Bardzo polecam Panią Mecenas Matyldę Pruchniewską! Niespotykane w... Edyta J. Sprawa o rozwód i podział majątku (3) Polecam bardzo usługi prawne Pana Andrzeja Krysiewicza i jego kancelarii!... Joanna Przybylska Dobra atmosfera do współpracy (1) Przyszedłem z polecenia znajomego, teraz współpracujemy na stałe, polecam. Bartosz
Polecam. (1) Zdecydowanie polecam. Dobrze wydane pieniądze. Zadowolony klient. Polecam usługi kancelarii adwokackiej adw. Matylda Pruchniewska (1) Polecam usługi kancelarii prawnej TEMIDA. W marcu 2011 , dostałem pismo , w... Andrzej Swietna kancelaria (3) Polecam gorąco. Mili i fachowi prawnicy. J.G negatywnie (3) Pan mecenas zapomina o terminach,nie stawia się na rozprawy,lub przychodzi... zawiedziony klient fajny gość z tego adwokata (1) mogę polecić tego adwokata, ponieważ moje sprawy poprowadził bardzo dobrze,... zadowolony klient Adwokat Rafał Bednarczyk (1) To adwokat z powołania i z pasją do tego co robi. Doskonała wiedza... Cezary klient Skuteczny Radca (1) Miałam okazję skorzystać z usług Pana Krzysztofa z polecenia znajomych,... Grażyna skuteczny prawnik (1) skorzystałam z usług Pani Mecenas w dwóch sprawach - rozwód i majątkowej. W... Elżbieta P. sprawa w Sądzie Pracy (1) Kancelaria prowadziła sprawę z moim byłym pracodawcą - Kredyt Bankiem S.A.... Monika Z. Spółki (1) Pan Mecenas świetnie porusza się w sprawach związanych ze spółkami. Świetnie... Zadowolony Polecam (1) W Panem Krzysztofem wspólpracuje juz dłuższy czas, w wielu róznych sprawach.... Marek A. - opinia (2) indywidualne podejście do każdego klienta, profesjonalna obsługa prawna +... A. Polecam! (1) Trafilam do pani Mecenas z polecenia. Poszukiwałam skutecznego i przystepnego... Aneta Profesjonalnie (1) Nie spotkalam sie jeszcze z tak wspaniałymi prawnikami na samo dzien dobry... grazyna Polecam (1) Korzystalam z uslug Pani prawnik w 2011r i wszystko bylo jak najbardziej w... M Profesjonalistka w każdym calu (1) nic dodać nic ująć szczęśliwa rozwódka Skuteczny, polecamy (1) Na podstawie sposobu prowadzenia sprawy mojej i moich rodziców, możemy śmiało... Zadowoleni klienci Rumia