OCENA (1) Pani Emilia bardzo profesjonalnie, terminowo i za umiarkowaną cenę... Janusz Płonka Bardzo dziękuję i POLECAM :) (1) Bardzo miła i serdeczna obsługa. Pomoc prawna na bardzo wysokim poziomie.... Magda Kancelaria godna polecenia (1) Miałam okazję korzystać z usług Kancelarii Radcy Prawnego Paragraf. Jestem... Iza
Znakomity specjalista (1) Długo szukałam dobrego prawnika w zakresie prawa rodzinnego. Koleżanka... Julka Optymalizacja podatkowa (1) Polecam. Poszukiwałem odpowiedzi na kilka pytań w zakresie optymalizacji... Tadeusz Zaangażowanie od początku do końca. (2) Już kolejny raz mieliśmy okazję współpracować z Panią Pruchniewską i nasze... St.. Kompetentni i rzeczowi (1) Potrzebowałem szybkiej pomocy w zakresie prawa pracy. Otrzymałem wyczerpującą... BG Pełen Pozytyw (1) Korzystałem nie dawno z usług pani Kamili , sprawa była priorytetowa z którą... Mariusz Bardzo dobra i skuteczna Pani Mecenas. (1) Bardzo dobry Fachowiec. Mądra i przede wszystkim skuteczna.Rzetelnie mówi o... Magda POLECAMY !!! (1) Kancelaria Sukurs prowadziła klika spraw dla Naszej firmy i wszystkie... INFOLOGIKA adwokat godny zaufania (1) Pan Tomasz Łucki jest profesjonalistą pod każdym względem. Jest człowiekiem... K&K Opinia (1) W związku z faktem zakończenia mojej sprawy z korzystnym wynikiem dla mnie... Piotr Profesjonalna obsługa (1) Polecam kancelarię Kawczyński i Kieszkowski z która współpracuję już od 6 lat... MESE Najlepsza kancelaria z jaką współpracowaliśmy (1) Poszukiwaliśmy kancelarii która pomoże nam w przygotowaniu umowy spółki i... Krzysztof Kancelaria Chmielecki-Kubiak (1) Jestem bardzo zadowolona z usług kancelarii. Prawnicy zidentyfikowali mój... Ewa Dariusz - opinia (1) Ja również polecam adwokata Michała Puchalskiego. Mecenas od lat doradza... Dariusz Profesjonalnie. Polecam (1) Jestem bardzo zadowolony z pracy tej kancelarii. Pani mecenas poprowadziła... zadowolony Skuteczny Adwokat (1) Bardzo polecam Pana Mecenasa Bartosza Grube. Jestem bardzo zadowolony ze... Maciej warto (1) Jestem bardzo zadowolona. Pani Mecenas prowadziła moje sprawy rodzinne, z... Helena Modrzejewska serdecznie polecam (2) Najważniejsze dla mnie był bardzo dobry kontakt, profesjonalna obsługa i... Katarzyna