Profesjonalna Kancelaria (1) Profesjonalna Kancelaria Szczerze polecam kancelarię mec. Zwierzyńskiego,... MT Szczerze polecam !!! (1) Szczerze polecam wszystkim szukającym fachowych i rzetelnych prawników. Z... Marek W. skuteczny do bólu (1) Cenię p. Rafała za to ,ze słucha tego co się do niego mówi. Dzięki jego pracy... Piotr Mazurek
Andrzej Fal (1) Mecenas Rafał Zwierzyński wraz ze swoim zespołem stanowi skuteczną pomoc w... Andrzej Fal Skuteczny (1) Kacelaria mecenasa Zwierzyńskiego, to profesjonalny i skteczny pełnomocnik... Wiesław Milinkiewicz Polecam fachowość i doświadczenie (1) Polecam Mecenasa Zwierzyńskiego z całą odpowiedzialnością. Korzystam z jego... Marek P Skuteczność przede wszytkim (1) Współpracuję z Kancelarią Pana Rafała od kilku lat. Wspólnie zakończyliśmy... Przemysław Zymek Kancelaria (1) Kancelaria prowadziła moją sprawę przeciwko firmie ubezpieczeniowej PZU o... Bella Jacek Walesek - opinia (1) Bardzo dobry, profesjonalny i skuteczny prawnik. Jacek Walesek Pozytywne zakończenie sprawy (1) Sprawa zakończona pozytywnie. Pozwoliła mi Pani przetrwać ciężkie chwile.... M Polecam (1) Dzięki świetnie poprowadzonej sprawie oszczędziłam sporo pieniędzy - za co... Małgorzata dobra kancelaria, dobre usługi (1) jedynie co powinni poprawić to obsługe klienta - ich klientami był mój syn i... Zbigniew Profesjonalna obsługa (1) Korzystamy z usług tej Kancelarii od kilku lat i jesteśmy zadowoleni.... Zadowolony klient Szybka i fachowa pomoc (1) Skorzystalismy z uslug firmy kilka dni temu. Szybka i fachowa obsluga,... Polish Connection Sp z o.o. Nie polecam (1) O umówionym spotkaniu Pan Adwokat zapomniał. Na następne się spóźnił 20... Była klientka Polecam wszystkim ! (1) szybko i skutecznie załatwili moją sprawę. Mają świetnych prawników, wiedzę... kasia młodzi ambitni profesjonalni (1) polecam team Gadomska i Haase, w sparwie dla mnie b.waznej okazali sie... piegdy Krystyna - opinia (1) Obsługa wnikliwa,profesjonalna,serdecznie polecam Krystyna profesjonalizm (1) Pełna kompetencja, zaangażowanie i profesjonalizm. Chwalmy dobre i polecajmy... sc Polecam! (1) Polecam korzystanie z usług Kancelarii a w szczególności mec. Chabowskiego.... zadowolona