Polecam wszystkim !!!!!!!!,kobieta znająca się na swoim fachu 100% satysfakcja (2) Jestem Polakiem mieszkającym za granicą ,p.mec zajmowała się moim rozwodem i... A.W godne polecenia (1) Najważniejsze, że sprawa skutecznie załatwiona, profesjonalne podejście a oto... Michał S. Adwokat Magdalena Urbanowicz (1) Wszystko oceniam na 6. Bardzo profesjonalna obsługa, serdeczne pełne... Ania C.
POLECAM! (1) Sprawa załatwiona szybko i sprawnie. Jestem bardzo zadowolona, tym bardziej,... DR Wzorcowa współpraca (1) Prowadząc firmę miałem do czynienia z różnymi prawnikami o których nie... WK Bardzo dobry kontakt i rzeczowa pomoc (1) Trafiłam z polecenia. Pani Mecenas szybko zajęła się sprawą i w przystępny... Ania trochę drogo ale niezwykle skutecznie (1) Mecenas prowadził mi 6 spraw karnych, za drobne występki w tym jedeną poważną... Ryszard Pełen profesjonalizm (1) Człowiek uczciwy i bardzo odpowiedzialny. Moją sprawą zajoł się szybko i... Waldemar Pełen profesjonalizm (1) Od roku borykałam się z nieuczciwym usługodawcą. W końcu natrafiłam na... Joanna Skuteczna i rzetelna firma (1) Wygrany proces to chyba najlepszy dowód na uzasadnienie 6 punktów przynanych... Radic Profesjonalizm na 100% (1) Korzystalem z pomocy pani mecenas juz trzykrotnie i za kazdym razem spotkalem... K.W. godne polecenia (1) Przygotowanie umów o współpracy z innymi firmami - dziękuję za pomoc. Andrzej Polecam Panią Mecenas (1) Bardzo Profesjonalna pomoc prawna, świetny kontakt i skuteczne rozwiązanie... M Rewelacja !!! (1) Profesjonalne podejście do sprawy, bardzo wysoka kwota odszkodowania, cena... Klient Gorąco polecam! (1) Pani adwokat prowadziła moją sprawę spadkową. Zanim do niej trafiłam... lato Odszkodowanie za błąd medyczny (1) Witam, do Kancelarii Paragraf trafiłam z internetu poszukując dobrego... Natalia Doskonały wybór !!!!! (1) Tego oczekiwałam - profesjonalizm, uczciwość. Mecenas Frieske-Pszczółowska... szczęśliwa Polecam! (1) Świetna współpraca z panią mecenas. Pełen profesjonalizm i komunikatywność.... Andrzej Bardzo serdecznie polecam (1) Jesteśmy niezwykle wdzięczni za pomoc.Nie tylko skuteczna, ale przede... Alicja z rodziną 100% skutecznosci (1) Szukalismy dobrego Adwokata i znalezlismy,sprawa a wlasciwie sprawy karne... Laura