Polecam (1) Pani Patrycja pomogła mi rozwiązać dość nietypową sprawę spadku. Jest osobą... Irena POLECAM (1) Z czystym sumieniem mogę polecić Kancelarię BMJ. Fachowa obsługa, wiedza... ania kancelaria godna polecenia (1) wspolpracuje z pania PAtrycja od kilku miesiecy i bardzo sobie chwale nasza... marta
Paulina B. Gdańsk - opinia (1) Korzystałam z usług kancelarii w 2010 r. Prowadzącą sprawę o zniesienie... Paulina B. Gdańsk 100% zadowolenia (1) Pani Patrycja prowadziła mi dwie sprawy, a w chwili obecnej prowadzi trzecią.... Justyna POLECAM!!! (1) Z Pania Patrycja Miskowiec wspolpracuje od kilku lat i z czystym sumieniem... Monika Dobry prawnik (1) Pomógł mi odzyskać pożyczone pieniądze, których dłużnik odmawiał zwrotu... Mario1111 Polecam w 100%!!!!!!! (1) Radca prawny M. Janicki - świetny fachowiec, niesamowita wiedza z zakresu... Ania godna polecenia (1) Zanim zostałam klientką Pani Patrycji Miśkowiec z Kancelarii Radców Prawnych... Danuta Polecam, bardzo profesjonalna kancelaria (1) Korzystałam z usług Kancelarni wielokrotnie. Profesjonalna obsługa za... Kasia GO - opinia (1) Profesjonalnie i szybko, bez zbednej gadaniny i straty czasu.musialem uzyskac... GO Pełen profesjonalizm (1) Szeroka oferta, profesjonalna obsługa i skuteczność kancelarii oraz jakoś... Kinga 100 % satysfakcji (1) Korzystałam z usług Pani Patrycji w niedawnym czasie i jest bardzo... Magdallena Polecam! Kancelaria rzetelna i skuteczna. (1) Pani Patrycja jest osobą niezwykle uczciwą, rzetelną. Ceny są bardzo... Irena POLECAM!W 100%!! (1) Pani Patrycja Miśkowiec prowadziła moja sprawę w sądzie-podział... gosia Polecam (1) Bardzo skuteczny. Wygrał moje trzy sprawy w sądzie. Szybka egzekucja... Adam K. Uzasadnienie (1) Z usług Pani Miśkowiec korzystam od lat i zawsze jestem zadowolona z efektów.... Iwona Mogę polecić. (1) Pan Mecenas pomógł mi w podziale majątku. Sprawa skomplikowana, bo spadek z... JB super firma!Usilnie polecam!!! (1) Szczera, szybka i bardzo profesjonalna obsluga. Polecam! Pani Partrycja byla... Malgorzata Fachowa porada (1) Bardzo dobra współpraca z ww kancelarią. Miałem problem prawny jako osoba... Łukasz