Świetny prawnik (1) Bardzo dobra obsługa i komunikacja z klientem. Doradził tańsze dla mnie... AH Jakość (1) Ceny co prawda są wysokie, ale jakość na najwyższym poziomie. Pani Mecenas... Danuta Opinia (1) Z usług kancelarii BMJ miałem okazję skorzystać pod koniec 2012 roku.... O.Piotr
Opinia dla Pani Aleksandry Dąbek (1) Profesjonalna obsługa, wyczerpująca informacja w kontakcie osobistym i na... Wojciech BARDZO POLECAM (1) Pełny profesjonalizm! Zawiłości prawne i język prawniczy przy mojej sprawie... Monika Mierzejewska Profesjonalnie, solidnie i w konkurencyjnej cenie (1) Nasza firma zleciła mecenasowi Politowskiemu przygotowanie złożonej umowy i... Paweł Opinia dot. usług P. Patrycji Miśkowiec (1) Jestem bardzo zadowolona z usług kancelarii BMJ , w szczególności z usług... Janina Kancelaria p. Politowskiego (1) Korzystałem z usług Kancelarii p. Politowskiego już kilkukrotnie - orzeczenia... Darek Ewa Bociańska - opinia (2) Polecam. Pani Mecenas Fierek bardzo pomogła mi poukładać sprawy po trudnym... Ewa Bociańska Katarzyna A. - opinia (1) Rozległa wiedza, kompleksowość świadczonych usług, rzetelność i pełne... Katarzyna A. Odszkodowanie z Ubezpieczalni (1) Pomimo dwukrotnej decyzji o odmowie wypłaty odszkodowania za uszkodzony... Marek Kosecki Shower - opinia (1) Pan mecenas Kolanowski przywiązuje ogromną wagę do obsługi klienta oraz... Shower Polecam (1) Polecam tą kancelarię, mój problem rozwiązano fachowo i szybko, udało się... Agnieszka P. Polecam (1) Korzystałem z usług mecenasa kilka razy. Wygrał wszystkie sprawy cywilne i... Zadowolony Godna polecenia! (1) Uprzejma i profesjonalna obsługa. Pani Mecenas Fierek-Pater w sposób... Łukasz Kancelaria (1) Pan mecenas Kolanowski jest kompetentnym adwokatem, na rozprawę przychodzi... Paweł Prawnik Wart polecenia (1) Dziekując za pomoc rekomenduję usługi Pana Kolanowskiego. Nieoceniona pomoc,... Magda ocena adw. Bartosza Kolanowskiego (1) Osobiście jestem niezmiernie zadowolona z obsługi i oferty pana mecenasa.... Katarzyna Bardzo skuteczna (1) Pomimo trudnej sprawy mam bardzo dobrą opinię o Pani Mecenas. Bardzo... zadowolona klientka Opinia na tema skorzystania z usłu pani K.BIAŁOBRZESKIEJ (1) Oferta i zakres oddziaływań pani Kamili Białobrzeskiej w pełni spełniły moje... Dora