Polecam (1) Miałam okazję współpracować z Kancelarią, a konkretnie z Mecenasem Janickim.... Magdalena Filkoz - opinia (1) pani mecenas świetnie obeznana w temacie, który mnie interesował. gorąco... Filkoz Sprawa wygrana (1) Zleciłem sprawę Kancelarii. Mimo, że miałem mieszane uczucia wygraliśmy. Nic... Mariuszszym
Gosc - opinia (1) Pani Marta prowadzila moja sprawę karną niedawno temu i to dzięki Niej... Gosc Rozwód - sprawa prosta (1) Pani Kamila przeprowadziła mnie przez sprawę rozwodową bardzo sprawnie i... Agnieszka Polecam!!! 100% skuteczności w moim przypadku. (1) Pan Marcin Janicki prowadził moją sprawę i obsługuje na bieżąco firmę, w... Krzysiek Pani Białobrzeska (1) Pani Białobrzeska prowadziła moja sprawę dotyczącą uaktualnienia zapisu w... Bronisław Polecam (1) Korzystałem z usług kancelarii w sprawie wezwania do zapłaty - jak się... Karol ocena kancelarii (1) Obsługa serdeczna, miła i uspokajająca. oferta szeroka, jakość bardzo dobra,... Beata Polecono mi i również polecam (1) Kancelarie BMJ polecił mi znajomy. Moją sprawą zajęła się Pani Patrycja. Pani... Robert K. Karolina - opinia (1) Współpraca przebiegała bardzo pomyślnie a rezultat był zadowalający. Bardzo... Karolina opinia (1) Pani Kamila Białobrzeska jest doskonałym radcą prawnym. Posiada ogromną... Basia Rewelacja (1) Świetna adwokat, rzetelna i do bólu poukładana ze wszystkim, poza tym każdy... Mike rekomendacja (1) Od dłuższego czasu korzystam z usług Kancelarii Prawnej BMJ. Z Panem Mec.... lukasz f Kancelarie BMJ (1) Bardzo dziękuję Kancelarii BMJ. Zawsze uzyskuję pomoc, której oczekuję.... Magda Kancelarie BMJ (1) Pani Patrycja Miśkowiec prowadziła moją sprawę o zapłatę przeciwko... Bartek M. Keep up the good work (1) Wiedza, humor, kompetencja - to całkowicie wyczerpuje temat :)) B. Keep up the good work (1) Wiedza, humor, kompetencja - to całkowicie wyczerpuje temat :)) B. Specjaliści w każdym calu. (1) Mecenas Miśkowiec pomogła mi obronić się przed nieuczciwymi praktykami jednej... Tomasz K. Sprawy Rodzinne - Godni Polecenia (1) Potwierdzam w 200% wszystkie doskonałe oceny Pana Mecenasa. Najlepszy chyba... Wiki