Ewa - opinia (1) Kilka lat poszukiwałam osoby odpowiedniej, która zrozumie moje oczekiwania w... Ewa Gorąco polecam! (1) Z pełną odpowiedzialnością polecam korzystanie z usług ww. Kancelarii. Mam... Anna Polecam (1) Miła i profesjonalna obsługa, elastyczne godziny spotkań i skuteczność w... eva
Polecam (1) Witam! Z czystym sumieniem mogę polecić kancelarie BMJ, szybkość, dokładność,... Ona K. - opinia (1) Bardzo profesjonalna, rzeczowa obsługa.Co najważniejsze, podjęte działania... K. Wielkie podziękowania (1) Bardzo dziękuję, za fachową pomoc. Pani Patrycja, wykazała się ogromna... Agnieszka rzetelność (1) Udzielane porady prawne w wielu sprawach w różnych dziedzinach zawsze... Andej Świetnie! (1) Współpraca z kancelarią układała się bez zastrzeżeń. Pani Patrycja Miśkowiec... braceface Pełen profesjonalizm (1) Kancelarię poleciła mi znajoma. Po rezygnacji z pracy, zostałam zmuszona do... Sylwia 2 wygrane sprawy (1) W kancelarii BMJ współpracowałam z Panem Marcinem Janickim i bardzo jestem z... Lidia K Godna Polecenia (1) Długo szukałam kancelarii, która poradzi, wytłumaczy i poprowadzi sprawę, no... Hanna ocena (1) obłsuga - profesjonalnie, oferta - adekwatna do moich potrzeb jakos usług... Mariusz Krzywiel Solidna kancelaria (1) Przyszłam do Pani mecenas po poradę uzyskałam rzetelną informację podaną w... Pati Wiesław - opinia (1) Ja mam zupełnie inne doświadczenia. Moja sprawa została załatwiona szybko,... Wiesław odradzam (2) Adwokat niesumienny traktujący klienta przedmiotowo . W dodatku nieskuteczny... M S Przede wszystkim skuteczni (1) Nic dodać, nic ująć. Ceny jak wszędzie, ale fachowo i konkretnie. Michał Marta K - opinia (1) Korzystałam z usług Pani Mecenas w biurze w Gdyni przyznam, że bardzo mi... Marta K Bardzo dobry adwokat (1) Wydawało mi się, że w mojej sytuacji już nikt nie może mi pomóc... a tu Pani... Monika Wyderka Z czystym sumieniem polecam (2) Chciałabym w tym miejscu podziękować Pani adwokat Matyldzie, której pomoc... Magda Mega mega mega adwokat :-) (1) Musiałbym się długo rozpisywać aby wszystko opisać ;-) Wiec pokrótce :-) Pani... Monia i Wojtek