Profesjonalni prawnicy (1) Pracownicy Biura Prawnego "Seneka" dali mi nieocenioną pomoc przy... Wiktor Tołokin anka k. - opinia (1) p.adwokat wygrała moją sprawę w sądzie, chociaż szanse były niewielkie,... anka k. Rzetelny mecenas! (1) Polecam usługi mecenasa Puchalskiego. Rzetelnie przygotowany i zaangażowany w... ES
Usługa - sporządzenie umowy (1) Panią Karolinę mogę z czystym sumieniem polecić, przygotowana umowa jest bez... Dawid Szmigiel M.S. - opinia (1) Korzystałam z usług różnych prawników i współpracę z tą panią mecenas oceniam... M.S. sprawa o kontakty (1) Wydaje się ze sprawa o kontakty ojca z dzieckiem jest czymś prostym ale jak... Anna Świetna, zaangażowana adwokat (1) Polecam usługi Pani Mecenas. Bardzo zaangażowana w sprawy, jeździ do aresztu... xxx POLECAM!!! (1) Pełen profesjonalizm, uczciwość, ogromne wparcie, możliwość polegania w... majka Opinia - Kancelaria (1) Z usług kancelarii skorzystałem raz i jestem bardzo zadowolony. Sprawa nie... Piotr Rzetelnie, skutecznie (1) Profesjonalne podejście do klienta. Nie wciska kitu, nie naciąga. Mecenas zna... HG super skuteczna (1) Polecam wszystkim Kancelarię Paragraf . Pani mecenas jest perfekcyjna.... Danuta Cedry Wielkie opinia o biurze prawnym (1) Świetny fachowiec. Operatywny, dociekliwy, a do tego niezwykle serdeczny.... DankaK Sprawnie i skutecznie (1) Polecam mec. Fierek. Skuteczna i fachowa, a także uczciwa. Sprawa wprawdzie... Mariusz Magda - opinia (1) Pełen profesjonalizm, zdecydowane i konkretne podejscie do klienta a przy tym... Magda Sprawy rozwodowe- tylko do Pana Mecenasa (1) Z konieczności musiałam zaangażować prawnika do mojej sprawy rozwodowej.... Hanna Julia N. - opinia (1) Na szczególną uwagę zasługują rzetelność , sumienność i wysoki poziom... Julia N. Anna (1) Adwokat godny polecenia. Profesjonalne podejście, wsparcie, wysoka kultura... Anna Polecam (1) Korzystalam z uslug kancelarii w sprawie zaleglych alimentow, na ktorych... Samotna matka Najlepsza kacelaria w Trójmieście! (1) Miałam ogromne szczęście, że trafiłam do Kancelarii Państwa Miecznikowskich.... Wiktoria Niestety nie mogę polecić (1) Z przykrością wystawiam opinię negatywną. Klient dzwoni do kancelarii i chce... Pierwszy i ostatni raz