Profesjonalna Kancelaria (1) Nie pierwszy raz korzystałem z usług i porad w kancelarii BMJ. Jak zwykle... Piotr - właściciel firmy Gdynia Polecam (1) Do Kancelarii trafiłem z polecenia. Prawnicy w niej pracujący moją sprawą... Arkadiusz rzetelnie profesjonalnie uczciwie (1) Polecam tę Kancelarię ze względu na 100% zaangażowanie, profesjonalne,... Joanna
profesjonalnie i skutecznie (1) Dziękuję za wsparcie i profesjonalne prowadzenie mojej sprawy. Jacek opinia (1) p. Bartosz Grube jest adwokatem, którego mogę polecić z czystym sumieniem.... Maria G Podatek za przekazanie gminie sieci wod-kan (1) Wybudowałem sieć wod-kan i przekazałem ją odpłatnie gminie. Dostałem zwrot... R. P. Marek Pastor - opinia (1) Bardzo dobra kancelaria. Podejscie zorientowane na sprawe i klienta. Rzeczowa... Marek Pastor nie polecam (1) Miałem okazję korzystać kilka lat z powyższej kancelarii i muszę przyznać, że... Paweł Błaszczyk Mueller Dream Haus Sp. z o.o. - opinia (1) Miła fachowa obsługa prawna w szerokim zakresie. Terminowość i realizacja na... Mueller Dream Haus Sp. z o.o. Polecam!!! (2) Korzystam z usług kancelarii jako firma oraz prywatnie. Bez wsparcia ze... Marek Szybko sprawnie i na temat (2) Chętnie jako firma korzystamy w razie potrzeby z porad i opinii kancelarii.... Adam Serdecznie polecam! (2) Współpracuję z kancelarią od kilku miesięcy w zakresie obsługi spółki z... Piotr Polecam (2) Skorzystałam z usług kancelarii w sprawie rozwodowej i jestem bardzo... Jowita Zawsze pełne zadowolenie (1) Współpracuję z Panią Joanną już kilka lat i od samego początku byłam pod... Marta Polecam znakomitego prawnika !!! (1) Wszystkim, którzy mają kłopoty z pracodawcą gorąco polecam usługi Pana... Jagoda Wiśnia - opinia (1) Super facet wywalczył mi zawiasy w 387 sam w to nie wierzyłem Wiśnia Lucyna - opinia (1) Cieszę się, ze wybrałam tą Kancelarię. Pani Renata "opanowała" moje emocje... Lucyna Świetna pomoc! (1) Pomoc Pani Mecenas była nieoceniona! Pomogła mi przebić się przez... Zbigniew Polecam (3) Pełen profesjonalizm, Pan Marcin Janicki szybko i sprawnie rozwiązał problem... Gabriela POLECAM! (1) polecam wszystkim PANA MARCINA JANICKIEGO,udziela porad prawnych w wielu... Marzena B.