dziękuje mecenasie (1) polecam wszystkim Kancelarię mecenasa Stopy. Szybko i konkretnie zajął sie... Krystyna Profesjonalna obsługa prawna (1) Co tu dużo pisać, naszej spółce udało się nawiązać współpracę z rzetelną... Benedykt Mariusz - opinia (1) Serdecznie polecam! duża kompetencja! szybko i skutecznie a co... Mariusz
polecam (1) zdecydowanie polecam. Bardzo mila i fachiwa obsluga, profesjonalne i ludzkie... Martin Polecam (1) Profesjonalna i kompleksowa obsługa klienta. Anna Zdecydowanie Polecam ! (1) Jasno , konkretnie, profesjonalnie a przede wszystkim SKUTECZNIE. Pani... Agata Polecam Mecenas Pater (1) Polecam Mecenas Fierek-Pater nie tylko skuteczna, ale przede wszystkim... Krzysztof Marek - opinia (1) Polecam Panią Kamilę Białobrzeską z Gdyni , która ma swoją Kancelarię przy... Marek Fachowo i bezboleśnie (1) Miałam trudną dla mnie sprawę sądową, ale na szczęście Pani Adwokat... Anna Rewelacja (1) Korzystam z pomocy w sprawach prywatnych (spadek itp.) i doradztwa w firmie.... Krzysztof stała obsługa (1) Kancelaria obsługuje moją spółke cywilną. Polecam. Szybko profesjonalnie, w... Tomek polecam (1) Zdecydowanie polecam tę kancelarię. Pani Kamila jest osobą profesjonalną,... s.o. POLECAM PANIA PATRYCJĘ MIŚKOWIEC!! (1) Z CAŁĄ PEWNOŚCIĄ PANI PATRYCJA TO OSOBA ZAANGAŻOWANA CAŁYM SERCEM W NASZE... MARZENA Skuteczny Adwokat (1) Zasze przygotowany do rozprawy, wnikliwie analizuje dowody, podpowiada... Andrzej Polecam Kancelarię (1) polecam Pana mecenasa. Zna się na rzeczy, a wszystkie prawne zawirowania i... Tom Polecam! (2) Polecam usługi kancelarii! Współpracowałam z p. Marcinem Janickim i jestem... Marta pomoc Prawnika p.Patrycji Miśkowiec (1) Jestem Klientką p.Patrycji Miśkowiec i jestem bardzo zadowolona z obsługi... Renata profesonalizm i skuteczność (1) serdecznie dziękuję za pomoc. Myślałem, że sprawa jest już stracona bo jak tu... Edward Obłsuga (1) Adwokat Przemysław Czaicki dostosowuje się do swoich klientów i jest dostępny... Łukasz Grużewski Fachowa i ekspresowa pomoc. (1) Pani Marzena zajęła się moją sprawą szybko, fachowo i doprowadziła do jej... margos