Bardzo dobra i skuteczna Pani Mecenas. (1) Bardzo dobry Fachowiec. Mądra i przede wszystkim skuteczna.Rzetelnie mówi o... Magda POLECAMY !!! (1) Kancelaria Sukurs prowadziła klika spraw dla Naszej firmy i wszystkie... INFOLOGIKA adwokat godny zaufania (1) Pan Tomasz Łucki jest profesjonalistą pod każdym względem. Jest człowiekiem... K&K
Opinia (1) W związku z faktem zakończenia mojej sprawy z korzystnym wynikiem dla mnie... Piotr Profesjonalna obsługa (1) Polecam kancelarię Kawczyński i Kieszkowski z która współpracuję już od 6 lat... MESE Najlepsza kancelaria z jaką współpracowaliśmy (1) Poszukiwaliśmy kancelarii która pomoże nam w przygotowaniu umowy spółki i... Krzysztof Kancelaria Chmielecki-Kubiak (1) Jestem bardzo zadowolona z usług kancelarii. Prawnicy zidentyfikowali mój... Ewa Dariusz - opinia (1) Ja również polecam adwokata Michała Puchalskiego. Mecenas od lat doradza... Dariusz Profesjonalnie. Polecam (1) Jestem bardzo zadowolony z pracy tej kancelarii. Pani mecenas poprowadziła... zadowolony Skuteczny Adwokat (1) Bardzo polecam Pana Mecenasa Bartosza Grube. Jestem bardzo zadowolony ze... Maciej warto (1) Jestem bardzo zadowolona. Pani Mecenas prowadziła moje sprawy rodzinne, z... Helena Modrzejewska serdecznie polecam (2) Najważniejsze dla mnie był bardzo dobry kontakt, profesjonalna obsługa i... Katarzyna Fachowa porada prawna, Polecam. (1) Pierwszy raz korzystałem z usług Kancelarii i jestem naprawdę bardzo... Dariusz Gorąco Polecam! (1) Niezwykły zespół, który dba o potrzeby klienta. Jestem zadowolony z usług.... Golem polecam (1) Polecam wszystkim tą kancelarię. Korzystam regularnie z ich usług w sprawach... Andrzej Świetna kancelaria do spraw podatkowych (1) Prowadzimy z mężem od blisko 10 lat firmę handlowo-usługową. W sierpniu urząd... Katarzyna i Zbigniew Nie polecam (1) Wygrałam sprawę, ale tylko dlatego że postąpiłam zupełnie odwrotnie niż mi... Ewa Polecam (1) Polecam, szybka i sprawna obsługa Jurek Pełen profesjonalizm! (1) Korzystalam z pomocy p. Patrycji Miiśkowiec i byłam bardzo zadowolna.... Magda G. monika - opinia (1) pomoc super monika