Polecam wszystkim poszukującym pomocy prawnej (2) Do Pani Mecenas Pazur trafiłem ze strony internetowej, kiedy szukałem pomocy... Paweł solidny prawnik (1) Trafiłem przypadkiem, ale z jakości obsługi jestem bardzo zadowolony. Tomasz dziękuję Panie mecenasi (1) Dziękuję Panu za poświęcony czas i nakład pracy, dzięki czemu mogłam w... Joanna
:) (1) Jestem bardzo zadowolona z usług kancelarii. Przede wszystkim główną zaletą... Wanda Bardzo zadowolona (1) Taki prawnik jak Pan Pajewski to skarb w sądownictwie, doświadczony, solidny,... Magda godny zaufania (1) Wiadomo że adwokat ma przede wszystkim być skuteczny jednak dla mnie... Anna Podejście do klienta najważaniejsze (1) sprawa rodzinna przejmowałem się bardzo bo wiadomo że ciężko a pan mecenas... Janusz Doświadczenie (1) Nikt mi nie powie że młodzi "super" prawnicy są lepsi od adwokatów jak pan... Krystian Polecam! (1) Skorzystałam z usług Kancelarii i szczerze polecam. Kompetentnie, miło i... Gosia Doskonaly adwokat (1) Pani Mecenas jest bardzo kompetenta,skuteczna i dyspozycyjna.Ceny bardzo... Asia Skutecznie i rzeczowo (1) Szczerze polecam. Rzeczowo , bez owijania w bawełnę, szybko i skutecznie. To... Włodzimierz Wyjątkowo Polecam (1) W ostatnim czasie miałem okazję posiłkować się pomocą kilku radców oraz... Jakub Polecam! (1) Polecam, pełen profesionalizm. Podejście do klienta i skuteczność na 6! Pan... Jerzy Polecam Pana Mecenasa (1) Z Panem mecenasem współpracuję już od prawie dwóch lat. Współpraca przebiega... IM Pełen profesjonalizm! (1) Gorąco polecam usługi Pana Mecenasa. Rozpoczynając współpracę z panem Grube... Ryszard Solidnie i rzetelnie!! (1) Korzystałem z usług Pana mecenasa już kilkakrotnie i zawsze byłem bardzo... B.M Godny zaufania i rzetelny (1) Korzystałem z usług Pana mecenasa już kilkakrotnie i zawsze byłem bardzo... B.M Adwokat na 6 (1) Juz w momencie przekroczenia progu kancelarii w powietrzu wyczułem zapach... Krzys profeslonalnosc, uprzejmosc (1) korzystalam z pomocy at hot..bylam bardzo zadowolona i profesjonalnie... elzbieta potocka PODZIĘKOWANIE I REKOMENDACJA (2) Jestem pełna uznania dla mec. Tomasza Łuckiego, to wspaniały specjalista,... ALICJA