Pełen profesjonalizm (1) Z czystym sumieniem polecam usługi Panią Adwokat. Jest osobą kompetentną,... karolyna.k Jestem zadowolony. (1) Jestem zadowolony. Stanisław Maziarz POLECAM ! (1) Wielki pozytw dla pana Daniela. Radca prawny z pasją, chęcią pomocy i... Ola
Perfekcja (1) Pani Adwokat bardzo profesjonalna i pomocna. Pomimo młodego wieku widać od... sslawek85 polecam ! (1) Zrobiłam rozeznanie wśród znajomych gdzie mogę pójść i poszukać pomocy. Kilka... Marta Polecam (1) Pan Marcin reprezentował mnie podczas sporu z pracodawcą. Dzięki niemu mogłem... ZW Ludian Józef - opinia (1) Z usług mec. Jaworowskiego korzystam już od 5 lat. Obsługa profesjonalna.... Ludian Józef Jestem na TAK (2) Nie lubię rozpisywać się na takich forach, ale panu Danielowi należą się... Bartek Bardzo dobry prawnik! (1) Słyszałem b. dobre opinie na temat tej kancelarii i w końcu sam powierzyłem... JW78 Kancelaria godna polecenia! (1) Zdecydowanie polecam kancelarię PARAGRAF. Reprezentowano mnie rzetelnie i... Monika Porada z zakresu prawa pracy (1) Pan Daniel pomógł mi w bardzo dla mnie przykrej sprawie, a mianowicie... Anna Bogusia - opinia (1) Pełen profesjonalizm i pomoc. Pani Aleksandra do sprawy mojej mamy podeszła... Bogusia OCENA (1) Pani Emilia bardzo profesjonalnie, terminowo i za umiarkowaną cenę... Janusz Płonka Bardzo dziękuję i POLECAM :) (1) Bardzo miła i serdeczna obsługa. Pomoc prawna na bardzo wysokim poziomie.... Magda Kancelaria godna polecenia (1) Miałam okazję korzystać z usług Kancelarii Radcy Prawnego Paragraf. Jestem... Iza Znakomity specjalista (1) Długo szukałam dobrego prawnika w zakresie prawa rodzinnego. Koleżanka... Julka Optymalizacja podatkowa (1) Polecam. Poszukiwałem odpowiedzi na kilka pytań w zakresie optymalizacji... Tadeusz Zaangażowanie od początku do końca. (2) Już kolejny raz mieliśmy okazję współpracować z Panią Pruchniewską i nasze... St.. Kompetentni i rzeczowi (1) Potrzebowałem szybkiej pomocy w zakresie prawa pracy. Otrzymałem wyczerpującą... BG Pełen Pozytyw (1) Korzystałem nie dawno z usług pani Kamili , sprawa była priorytetowa z którą... Mariusz