Pełen profesjonalizm (1) Z usług mec. Zwierzyńskiego korzystam od dwóch lat. Część spraw kończyła się... Adam Świetny wybór (1) Pan mecenas spisał się na medal. Bardzo dziękuję. Jestem bardzo zadowolona.... Basia Pełen profesjonalizm i zaangażowanie (2) Bardzo dziękuje za uzyskaną poradę. Potrzebowałem szybkiej i rzetelnej pomocy... Przemysław Kowalski
Polecam (1) Polecam usługi Pana Bartosza Grube. Profesjonalny,skuteczny adwokat, bardzo... Dorota H. Sprawna i szybka pomoc w otwarciu firmy (1) Przyszliśmy do Pana Mecenasa ponieważ razem ze wspólnikiem mieliśmy pomysł na... Anna, Tomasz NIE WYWIĄZANIE SIĘ Z USŁUGI PRAWNEJ (5) U pani mecenas obsługa klienta na najwyższym poziomie polega na nie... Alina adwokat Bartosz Grube (1) najkrócej mówiąc:pełny profesjonalizm, godny polecenia DJ odszkodowania z OC sprawy (1) Doskonała współpraca, bardzo dobry kontakt, szybka realizacja zleconych prac.... Maciej67 Działalność gospodarcza (1) Kancelaria pomogła firmie przy przekształceniu jej w spółkę jawną. Radca... Mateusz Polecam (1) Z usług Pani mecenas korzystałam już kilkakrotnie i za każdym razem pełen... Iwona Polecam adwokata (1) Polecam adwokata - bardzo konkretny, godny zaufania człowiek Marek Profesjonalnie!!! (1) Powierzyłem Pani Mecenas sprawę odzyskania moich pieniędzy, które wpłaciłem w... Kacper SUPER DLA ŚREDNIEGO PRZEDSIĘBIORCY!!!!! (1) Obsługa na wysokim poziomie!! Ale najważniejsza jest SKUTECZNOŚĆ mecenasa... MarcinK. Pełen profesjonalizm (1) Pani Katarzyna jest osobą niezwykle kompetentną i pracowitą. Niesamowita jest... Marcin Kompetencja i zapał (1) Z wiedzy pani Kasi korzystałam już wielokrotnie, zawsze byłam bardzo... Maria uwaga (1) Szanowna Pani Adwokat nie podaję cen przed rozmową. Gdy przychodzi do... vic Godne polecenia (1) Godne polecenia zaangażowanie w prowadzenie sprawy. Trafne decyzje. Pomyślne... Sylwia Polecam (1) Zajął się sprawami związanymi z uregulowaniem kwesti majątkowych związanychz... Teresa MB - opinia (1) Bardzo polecam!! Dokładna i rzetelna osoba skora do pomocy. MB Fachowa obsługa. Przystępne ceny i bardzo szybka reakcja na pytania. (1) Witam. Do tej Kancelarii trafiliśmy z mężem całkiem przypadkiem. Od samego... Alicja i Piotr