Adwokat niezwyczajny. (1) Pan Krzysztof Janik prowadził mają sprawę spadkową. Gdy sprawa przedłużała... Artur Brzozowski Goraco polecam (1) Goraco polecam te Kancelarie jako niezwykle profesjonalna, na bardzo wysokim... Dominika z Kanady Nie polecam ! (1) Z usług Pani Mecenas korzystałam dwa razy. Pani mecenas przez przypadek... niezadowolona
Polecam (1) Polecam, rejestrowałem z Ich pomocą spółkę, a kilka miesięcy później... Adrian Polecam! (1) Polecam usługi kancelarii KL Law Polska. p. Marta Mironska oraz mec. Woźnicka... Aleksandra Bardzo polecam ! (1) Bardzo polecam Panią Mecenas godna polecenia. profesjonalne podejście,... Lena Błażej - opinia (1) windykują moich dłużników, póki co bardzo skutecznie. polecam innym firmom Błażej Świetny kontakt ,wysokie kompetencje ,duże zaangażowanie w prowadzoną sprawę (1) Indywidualne podejście do klienta oraz szczegółowa analiza całokształtu... Joanna Polecam! (1) Korzystałam z pomocy p. Filipa Kozika przy rejestracji spółki zoo.... Agata Sylwia - opinia (1) Zdecydowanie polecam; wykfalifikowany personel oraz pełen profesjonalizm!... Sylwia Szymon - opinia (1) Rzetelne podejście do sprawy, dobry kontakt, rezultat lepszy niż oczekiwałem.... Szymon BARDZO POLECAM (1) Jestem bardzo zadowolony z pracy kancelarii. Skuteczna w sądzie. Dobry... MIREK R. Kancelaria Radcy Prawnego Daniel Ołdakowski (3) Radca Prawny - Pan Daniel Ołdakowski - to wspaniały człowiek oraz mądry,... Beata N. oceniam na duży plus1 (1) Sprawnie odzyskałem swoje pieniądze. dobra firma Pietruszewski Pełen profesjonalizm i całkowite zaangażowanie (1) Na Panią Joanne trafiłam z polecenia. Jest profesjonalista, ktory angażuje... Marta Pełen Profesjonalizm (1) Polecam tę Kancelarię ze względu na 100% zaangażowanie, profesjonalne,... Wojciech Sz. Polecam (1) polecam, wywalczyli dla mnie spore odszkodowanie od ubezpieczyciela, za... Artur Niebanalne rozwiązania (1) Niezawodna kancelaria, jeżeli chodzi o rozmaitość spraw, którymi są w stanie... Dorota ZDECYDOWANIE POLECAM !!! (1) Miałem wielkie szczęście, że trafiłem do tej Kancelarii. Pani Mecenas, od... Jacek polecenie (1) Bardzo mi pomógł w sprawie prokuratorskiej i później sądowej za co jeszcze... Szymon