uzasadnienie (1) opinie-profesjonalnie opracowane,rzetelne poaprte argumentami w oparciu o... Janina Wilczynska Rewelacja (1) Od jakiegoś czasu korzystam z usług kancelarii. Jestem bardzo zadowolony.... Kamil Dobry do spraw rodzinnych (1) Dostałam do niego kontakt z polecenia. Widać, że ma duże doświadczenie w tych... Jagna
Wygrana sprawa (1) Dobry Fachowiec. Umie wyszukać pozytywne akcepty sprawy. Mądra i przede... ciągany po sądach Super Pani MECENAS (1) Z przyjemnością podzielę się swoją opinią na temat profesjonalizmu Pani... Jarosław zdecydowanie polecam (2) potrzebowałem szybkiej i efektywnej pomocy prawnej związanej z umową cywilno... Adam nie polecam tego mecenasa (1) Zapomina o terminach, lekceważy klienta. W moim odczuciu chodzi mu jedynie o... Kaszubia Polecam (1) Dzięki interwencji Pani mecenas udało się rozstrzygnąć spór z firmą na moją... Daniel Szczerze mogę polecić .Naprawdę warto. (1) Bardzo miła obsługa a co najważniejsze wysoka skuteczność w prowadzonych... Patryk Bardzo polecam. (1) Bardzo polecam pania Agnieszkę.Sumiennie wykonywanie obowiązków,bardzo dobry... Kasia Skuteczny Adwokat (1) Mecenas Grabowski, zawsze przygotowany do rozprawy, wnikliwie analizuje... Ania Odradzam (5) Nie polecam usług p. mecenas nikomu. Bardzo słabo oceniam jej postawę w moim... Marcin Opinia (2) Miałem mocno skomplikowaną sprawę. Prawdę powiedziawszy nie liczyłem za... Leszek bardzo profesjonalne usługi (1) Z czystym sumieniem mogę polecić usługi Pana Bartosza. Juz na pierwszym... hania725 Polecam (1) Jestem stałym klientem i szczerze polecam usługi mecenasa Zwierzyńskiego. Jacek Walasek Bardzo Polecam Tę Kancelarię ! (1) Pani Mecenas jest osobą bardzo sumienną , zaangażowaną w powierzoną sprawę .... RAFAŁ nigdy więcej i nie polecam tej pani (1) tylko kase płacić a pani tylko jest i nie skuteczna wyrolowany daję 10/10 (1) miałem bardzo skomplikowany problem. Nie liczyłem na wiele. Skorzystałem więc... Andrzej Polecam Pana Mecenasa (1) Pan Michał podjął się prowadzenia mojej sprawy rozwodowej oraz podział... Piotr Partner w potyczkach z klientami z prawem na bakier (1) Stabilna Kancelaria działająca od ubiegłego wieku nie tylko na rynku 3miasta.... Andrzej Fal