Ocena (1) Świetna, profesjonalna obsługa, oferta, jakość, skuteczność oraz cena... Olga Piecka Bardzo gorąco polecam tą kancelarię (1) Miałem okazję korzystać z usług w/w kancelarii. Śmiało mogę polecić każdemu.... Kalmar Skuteczny i wart ceny (1) Podczas wieloletniej współpracy mec. Zwierzyński wykazał się wysoką... Wiesław
Nie polecam!!nie profesjonalna ,wszystko na ostatnią chwilę zostawia. (1) Spóznia się na rozpawę 25 min.nie przygotowana ,nie walczy o wyższe... Anna POLECAM (1) Profesjonalne zajęcie się sprawą, a co najważniejsze ludzkie podejście do... Karol Porada prawna (1) Jestem zadowolony uzyskanej porady prawnej. Dowiedziałem się istotnych... Paweł WYJĄTKOWO POLECAM (1) Korzystałam z usług Kancelarii mec. Marzec Julity w kilku sprawach na... Wioletta POLECAM (1) Z usług Kancelarii Pani Julity Marzec skorzystałam podczas walki, którą... Weronika profesjonalna i merytoryczna współpraca (1) Z Panią Mecenas Aleksandrą miałem przyjemność współpracować zawodowo. Osoba... Kamil Sprzedaż mieszkania, podatki (1) Trafiłem do kancelarii ponieważ dostałem namiary od znajomego i miałem dość... Adam zadowolony (1) Krótkim słowem DZIĘKUJĘ :-) Klient Bardzo Polecam (1) Dla mnie to była nie oceniona pomoc. Pani Mecenas uratowała mnie. Przyszłam... Beata Radek - opinia (1) Profesjonalizm pod każdym względem. Wydawało mi się że jestem w sytuacji bez... Radek Profesjonalistka w każdym calu (1) Pani Piórkowska-Pancerz jest bardzo kontaktowa, ma niesamowitą wiedzę i... Inezeste Polecam! Marcin Klamann - sprawa pracownicza. (1) Zdecydowanie polecam. Pan mecenas Marcin Klamann pomógł mi w sprawie... Agata klientka - opinia (1) Wspaniała kancelaria,gdzie pracują doswiadczeni i godni zaufania prawnicy.... klientka PANI PRAWNIK GODNA POLECENIA (1) KOMPETENTNY SPECJALISTA, KTÓRY ZNA SIĘ W SWOJEJ DZIEDZINIE BARDZO DOBRZE.... S.PWSKI1987 polecam (1) Polecam zdecydowanie...za profesjonalizm i uczciwość Irena Olszewska Bardzo polecan (1) Nieoceniona pomoc, profesjonalny i mądry człowiek. Psol Polecam.. (1) Moje doświadczenia z Panią Mecenas i jej całym zespołem w kancelarii są... Anna P.