Panowie godni polecenia (1) Kancelaria pomogła mi w wydawałoby się beznadziejnym temacie windykacyjnym.... Piotr Sprawa o odszkodowanie (1) Z usług kancelarii skorzystałam w związku ze sprawą o odszkodowanie związaną... E. polecam bardzo dobry Adwokat,skrupulatny (1) Jeden z lepszych Adwokatów jakich poznałam dotychczas. Potrafi z... ona
polecam i jeszcze raz polecam ! ! ! (1) Pan mecenas jest bardzo skutecznym adwokatem , zwłaszcza że w ocenie... ewelina t. POLECAMY (1) Szczerze polecamy usługi Pani Mecenas. Pani Mecenas to osoba która włożyła... Magda z rodziną Referencja (1) Pan mecenas Antoni Koprowski w sytuacji dla mnie nagłej jako jedyny podjął... mgr inż. Marzena Sztorc nie warto (1) Miła obsługa, ale poza tym niewiele. Nieterminowość, utrudniony kontakt, brak... Klient Wszystko okey - moge polecić (1) Prowadził moją sprawę związana z regulacją kwestii własnościowych. Pierwotnie... Paweł sprawy majątkowe (1) Pani Aleksandra Dąbek od 2013 roku jest moim pełnomocnikiem w postępowaniach... Wojciech adwokat godny zaufania, sprawa spadkowa (1) Pan Tomasz pomógł mi uporać się z ''wielopokoleniową'' sprawą dotyczącą... Edyta Bardzo dobry Prawnik (1) Polecam usługi Pana Mecenasa. Jest konkretny oraz kompetentny w jakości... Klient Pomoc w walce z nieuczciwym sprzedawcą. (1) Korzystałem z pomocy kancelarii w sprawie ze sprzedawcą, który sprzedał mi... Tomek Profesjonalna obsługa i doradztwo (1) Skorzystałem z oferty tego biura ze względu na b.dobre opinie i co do samej... Rafał Bardzo szybko , wyczrpująco i profesjonalnie (1) Szybka, wyczerpująca temat obsługa. Komunikatywna i miła obsługa. Zenek Zdecydowanie polecam (1) Moją sprawą zajmował się Pan Mecenas Wojciech Pancerz. Była to bardzo... Marcin Rewelacja (1) Początkowo skorzystałem jedynie z porady. Potem postanowiłem zaufać i... Mateusz Świetny prawnik (1) Polecam Mecenasa Pawła Giemzę, zna się na rzeczy jest zaangażowany i... Krzysztof Kancelaria Adwokacka Adwokat MATYLDA PRUCHNIEWSKA -INOWŁODZKA (2) Pełen profesjonalizm,wysoka jakość usług , stuprocentowa skuteczność,oraz... Bogumił.B Polecam (1) Polecam tą kancelarię. Trafiłam tam z dość skomplikowanym problemem prawnym.... Anna Polecam (1) Rzetelni pracownicy i wysoka jakość obsługi klienta. Ceny współmierne do... Wotjer