Zdecydowanie mec. Fierek-Pater (1) Pani mecenas Fierek-Pater - pełen profesjonalizm, kompetencja, uczciwość i... Anna i Dariusz Polecam pod każdym względem. (1) Szczerze polecam. Pani Mecenas prowadziła mi sprawę rozwodową i sprawę o... Agata wygrana rozprawa z ZUS-em (1) Pani mec. Fierek-Pater jako jedyna podjęła się i wygrała dla mnie rozprawę z... Agnieszka z Gdyni
dobry adwokat (1) Gdy spotkałam się z Panem Rafałem, zaskoczyło mnie to iż drugorzędne... Ania Polecam (1) Rzetelna i fachowa obsługa, dokładne wyjaśnienie kwestii związanych ze sprawą... Tomasz Matejczyk Polecam z czystym sumieniem (1) Do Pana Michała trafiliśmy z polecenia. Kupiliśmy mieszkanie z licytacji... Łukasz profesjonalizm i miła obsługa (1) Zdecydowanie polecam!! Pani Kamila jest bardzo miłą osobą (do tej pory... Karla Pomoc Prawna (1) Pani Radczyni Kamila Pazur profesjonalna, rzetelna, konkretna. Udzieliła... Marzena bardzo dobra (1) Wysoka kultura osobista. Bardzo dobra znajomość przepisów prawa, szczególnie... K.Gałkiewicz Bardzo dobra adwokat. (5) Pani Mecenas Kamila Pazur prowadzi moją sprawę alimentacyjną. Od samego... Lidia Polecam (2) Polecam p. mecenas Kamilę Pazur. Bardzo dokładnie ,rzeczowo i z ogromnym... Monika Kancelaria Radcy Prawnego PARAGRAF Gdańsk (2) Wysokie profesjonalne,indywidualne podejście do klienta. Pani mecenas jest... Barbara Polecam. Najlepsza kancelaria. (1) Bardzo miła, kompetentna obsługa. Fachowe doradzctwo i prowadzenie sprawy.... Olaf Nadzwyczajny profesjonalizm + skuteczność (1) Kancelaria PARAGRAF w osobie Pani Mecenas Kamili Pazur jest rzadkim... Witold Karolak Sprawa z ZUS-em o przyznanie wcześniejszej emerytury z uwagi na pracę w warunkach szkodliwych (1) Jak najbardziej godna polecenia osoba, która posiada bardzo dobre... DS Polecam (1) Mogę Państwu jedynie polecić. Bylem klientem kancelarii Paragraf, i bardzo... Marek Bardzo polecam (1) Szczerze polecam usługi Pana Mecenasa. Jego ogromne zaangażowanie,... Michał Super adwokat (1) Powierzyłem swoją sprawę Panu mecenasowi i nie żałuję swojej decyzji. Bardzo... Mariusz Polecam (1) Z bardzo dużą satysfakcją i przekonaniem polecam Panią Mecenas. Prowadziła... Ilona zdecydowanie polecam (1) Jestem zadowolona z fachowej pomocy Mecenasa. Rozwód zakończył się po mojej... Anna