Kancelaria Adwokacka Prawa Rodzinnego-adw. Małgorzata Koprowska (1) Z Panią mecenas współpracowałem w miesiącach luty i marzec 2016 r. Na... Marek Radomski Profesjonalna i kompleksowa Obsługa Klienta (1) Profesjonalna współpraca, świetny kontakt ,wysokie kompetencje i duże... Marcin G Podział spadku (1) Wynająłem Pana Mecenasa do pomocy przy podziale spadku (nieruchomość)... Michał
Polecam! (1) Skontaktowałem się telefonicznie z Radcą Prawnym Panią Joanną Rynas, aby... Łukasz Naprawdę polecam! (1) Polecam wszystkim Pania adwokat Agnieszkę. Jest osobą bardzo zaangażowaną i... Ritha kompetentnie, rzeczowo i z dużym zaangażowaniem. (1) do kancelarii udałam się z polecenia i się nie zawiodłam. Otrzymałam ogromną... Beata Wysoka skuteczność (1) Pan Adwokat pomógł mi się rozwieść z żoną która nie potrafiła dotrzymać... Trezor Ocena Kancelarii Radcy Prawnego PARAGRAF (1) Bardzo fachowa i szybka pomoc w sporządzeniu Umowy Wynajmu Lokalu.Wysoka... Mieczysław Porządna kancelaria (1) Od wielu lat prowadząc działalność gospodarczą korzystałem z usług różnych... Piotr Celt Polecam (1) Skutecznie i sprawnie. Polecam Rafał Bardzo dobry adwokat (1) Profesjonalny i skuteczny adwokat, pomógł mi w bardzo skomplikowanej sprawie Aga J. Współpraca bez zarzutu (1) Stale współpracuje z Panem Michałem. Współpraca przebiega bez zarzutu, jestem... Emil Polecam !!! (1) Bardzo polecam Panią Agnieszkę Komunikatywność, profesjonalizm i... Krzysztof świetna współpraca i skutecznosc (1) Szczerze to weszłam do biura Pani Ali z głupoty, po drodze zobaczyłam szyld.... Ania Profesjonaliści w każdym calu! (1) Od kilku lat należę do grona bardzo zadowolonych Klientów kancelarii. Jakość... RW Nie polecam (2) Pani opieszale zajmuje sie prowadzeniem spraw, pobiera pieniadze a nastepnie... albert Pomógł (1) Bardzo mi pomógł poukładać sprawy związane z problemami jakie powstały w... Jacek Najlepsza... (1) Najlepsza adwokat!!Wygrała moją sprawę, a było trudno. W czasie sprawy... Jaro P. Ocena (1) Korzystałem z usług w kontekście przygotowania upadłości konsumenckiej.... Marcin55 Bardzo dobra Pani adwokat od rozwodow (1) Pani mecenas Małgorzata Koprowska pomogła mi przejść przez sprawę rozwodowa.... A.N.