daje rade (1) Nie zgadzam się z poprzednią opinią. Pani Kasia ma wiedzę i doświadczenie a... JP Profesjonaliści (1) Zespół Kancelarii dał poznać się jako zupełni profesjonaliści. Miałem poważny... AdamH bardzo dobre wsparcie (1) Polecam serdecznie, dzięki stałej obsłudze śpię spokojnie. Bez problemu... Dorota
Nie było łatwo ale się udało (1) Pomógł mi w skomplikowanej sprawie uzyskania tytułu własności do działki... sebastian bardo dobra obsługa (1) Jetem bardzo zadowolony. Współpracuję z firmą od dwóch miesięcy i wszystko... Karol Polecam (1) Skorzystałam z usług kancelarii, jestem zadowolona i polecam innym. Joanna Omijajcie ich z daleka (1) Działalność tej firmy polega na wysyłaniu Pism do Banków, które osobiście... Dariusz pełen profesjonalizm i skuteczność (1) Rewelka. Moim zdaniem najlepszy z najlepszych. W kilku słowach. Wyrok dzieki... martyna Najlepsza Obsługa Prawna (1) Kancelaria Tomasza Bąkowskiego reprezentuje nas od długiego czasu i... Patryk śwetny prawnik, doskonałe doradztwo (1) Jestem bardzo zadowolona. Wiem, ze zostawiam swoje sprawy w dobrych rękach i... Dorota Kancelaria w Oliwie (1) Bardzo dobry prawnik goLAB Fachowa pomoc. (1) Polecam tą kancelarię, uzyskałam profesjonalną pomoc w trudnej sprawie... Katarzyna Perlińska Solidny (1) Solidny i kompetentny. Dokładnie wyjaśnia jakie są szanse i możliwości. Czy... Kuba Profesjonalna obsluga (1) Kancelaria pomogla nam zalatwic formalnosci zwiazane z procesem budowlanym.... ZEN Super profesjonalistka (1) Serdecznie polecam usługi Pani Mecenas Rogozińskiej. Wygrała nam sprawę w... Stanisław Adwokat Fafińska (1) Jestem bardzo mile zaskoczona. Wszystko przebieglo szybko i sprawnie... Magda S Obsluga firmy (1) Kancelaria prowadziła moje postępowania administracyjne. Dzięki fachowym... M.L. Serdecznie polecam. Fachowa i kompleksowa pomoc prawna (1) Dzięki kancelarii zaoszczędziłem mnóstwo czasu, pieniędzy i przede wszystkim... Marcin Dał radę (1) Wynająłem Pana Michała, by reprezentował mnie przed sądem i w kontaktach z... tomtom Szczerze polecam (1) Pani Małgorzata Lipińska jest moim pełnomocnikiem od 2011 r. i po dzień... Ewa