dr Paweł Brzezicki ADWOKAT (2) Problematyka i złożoność problemu nie stanowią przeszkody. Wysoko oceniam... Marcinn Wysoka jakość i profesjonalne podejście (1) Zwróciłem się do Pana Pawła ze zleceniem wykonania analizy podatkowej dla... Kuba Wygrana sprawa! (1) Wygrałem sprawę przed sądem apelacyjnym. Nie ocenioną zasługą jest praca... Mateusz
Dziękuję za pomoc i polecam. (1) Moja sprawa nie była łatwa i trwała długo, ale dzięki zaangażowaniu mecenasa... Jerzy Polecam zdecydowanie (1) Moja sprawa, prowadzona nadzwyczaj sumiennie, była poparta wnikliwą analizą... MW Polecam to mało powiedziane. (1) Moja opinia: Rzetelnie, profesjonalnie, błyskawicznie, solidnie i fachowo, a... Beata Makowska Polecam (1) Pierwsza porada darmowa. Szczegółowe zbadanie sprawy. Szczera odpowiedź.... ŁukaszS Wszystkim polecam Kancelarię Pani Marii Nowakowskiej - Sauer (1) Z czystym sumieniem mogę polecić wszystkim usługi Kancelarii. Pani Maria... Jolanta Lemańska Nie polecam ! (1) Witam, Pan prawnik jest nie rzetelny , zapłaciłem dużą kwotę a mimo wszystko... Piotr Skowroński polecam przy nieruchomościach (1) przygotowanie i negocjowanie projektu umowy dot. zbycia budowanego domu -... Piotr Pełen profesjonalizm (1) Pani Mecenas, jeszcze na aplikacji, prowadziła moją sprawę rodzinną oraz... Ewa POLECAM !!! (1) Szybko sprawnie bezbolesnie ... o nic sie nie martwilem ... sprawa nie latwa... BiG opinia (1) Jestem zadowolona z obsługi. Wszystko na najwyższym poziomie i... Joanna wyrazy wdzięczności (1) Dziękuję Państwu za pomoc. Razem z żoną ogłosiliśmy upadłość i wkońcu... Robert Polecam Kancelarię Radcy Prawnego Marii Nowakowskiej-Sauer. (1) Serdecznie polecam KRPMN. Pani Mecenas odpowiada bardzo rzeczowo i konkretnie... Aleksandra Fachowa pomoc prawna (1) Moja sprawa (rozwodowa) przeprowadzona rzetelnie, cierpliwie i zakończona... Małgorzata Sprawa rozwodowa (1) Zgłosiłam się do Pana Mecenasa z polecenia. Dość szybko udało uzyskać się... Aneta Kancelaria BG (1) Najlepszy adwokat w Trójmieście, gorąco polecam. Tomasz Pełna profesja (1) Z Kancelarią Mecenasa Piotra Barteckiego firma, w której pracuję współpracuje... Ann W Highly Reccomeneded (1) Extremely professional and honest service from start to finish, I would... Steve Baker