Pełen profesjonalizm (1) Rzetelne, poparte wiedzą i doświadczeniem porady prawne. Wielokrotnie... Marcin Trudny rozwód (1) Radca Prawny z Kancelarii pomógł mi przejść przez wszystkie procedury prawne... Patrycja Polecam (1) Pani Magdalena Piekarec-Oska reprezentowała mnie podczas sprawy rozwodowej.... Maciej
Świetny adwokat (2) Wyjątkowo polecam korzystałem z usług kancelarii w kilku sprawach na... Krzysiek Zdecydowanie na tak; nie zawiedziecie się; Polecam! (1) Dwa razy skorzystałam z porady prawnej - sensacje majątkowe po szybkim... SlenderMermaid Bardzo polecam Panią Karolinę jako prawnika (1) Witam, Bardzo polecam Panią Karolinę. Obsługa oraz jakość świadczonych usług... Rafał Pomoc w sprawie rozwodowej (1) Korzystałam z pomocy Pani adwokat Maraszek w ubiegłym roku. Moja sprawa była... Angelika Zadowolony ze współpracy (1) Profesjonalne podejście do sprawy, szeroka wiedza prawnicza, zaangażowanie... klient Polecam! (1) Z pełną odpowiedzialnością mogę polecić usługi tej Kancelarii. Mec. Kasprzyk... Dawid Solidna i fachowa pomoc prawna (1) Zdecydowałem się na współpracę po pierwszej rozmowie z Panem Mecenasem.... Daniel Profesjonalna i skuteczna obsługa (1) Mecenas pomógł mi uzyskać alimenty w takiej kwocie, w jakiej powinny być... Anna podziękowanie za pomoc , sprawa bankowa (1) Dzięki pomoc ze strony Pana adwokata Makowskiego moje problemy z komornikiem... Aga P. Pawel - opinia (1) Bardzo pozytywnie, osoba godna zaufania i profesjonalna. Polecam Pawel Rekomendacja Kancelarii Galiński & Kleina (1) Rekomenduję usługi Kancelarii łączące najwyższą wiedzę teoretyczną z bogatym... Wojciech S Gorąco polecam! (1) Bardzo serdeczny, miły i ambitny adwokat. Duża wiedza i umiejętności... Paweł. Bardzo polecam! (1) Bardzo profesjonalny i dokładny adwokat. Sprawa wydawała się przegrana, lub... Marcin. Solidnie i skutecznie (1) Skorzystałam z kancelarii przy okazji spraw związanych z nieruchomościami.... MarjaW bardzo profesjonalnie (1) Kilkukrotnie korzystałem z usług tej kancelarii. Bardzo profesjonalne... Tomasz Bardzo profesjonalnie i z zaangażowaniem (1) Bardzo profesjonalnie i z zaangażowaniem Filip77 Ogromne zaangażowanie i kompetencja (1) Dzięki pomocy Pani adwokat odzyskałem syna. Pani adwokat wykazała się dużą... Jarosław