Polecam kancelarię do spraw bankowych (1) Adwokat Krzysztok Janik pomógł mi w skomplikowane sprawie z bankiem. Wszystko... Dominika Im dalej tym lepiej - beznadzieja (1) Na sprawę Pani Mecenas przychodzi nieprzygotowana, nie czyta akt, pisze pisma... Zawiedziony BGP Kancelarie Białobrzeska Janicki Miśkowiec Pawłowski Zieliński (1) Pani Mecenas Patrycja Miśkowiec reprezentowała nas w sprawie o... Ania
eM - opinia (1) Z czystym sumieniem mogę polecić Mecenas Patrycję,pełen profesjonalizm w... eM Profesjonalne doradztwo (1) Pani Patrycja prowadzi mi juz kolejna sprawe, jestem bardzo zadowolona ze... Mc Pani Mecenas Patrycja - polecam (1) Serdecznie polecam Panią Mecenas Patrycję. Skutecznie i rzeczowo zajęła się... Paulina Pełen profesjonalizm (1) Spotkałam w życiu wielu "prawników" ale Pani Mecenas Patrycja Miśkowiec... Małgorzata Pasja i profesjonalizm (1) Pani Aleksandra szybko przygotowała bardzo szczegółową umowę, która... SJ Gorąco polecam! Bardzo profesjonalne podejście do klienta! (1) Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z Mecenasem Barteckim. Jest w pełni... Marek Polecam. (1) Pani Mecenas Honorata Janik - Skowrońska to adwokat z wielką wiedzą,... Kasia Mecenas godny polecenia! Sumienny i uczciwy. (1) Mecenas Piotr Bartecki bardzo sumiennie podszedł do powierzonej mu sprawy.... Andrzej Polecam (1) Polecam. Profesjonalna obsługa i duża wiedza Pana mecenasa. Adrian Pomoc prawna (1) Wiedza i doświadczenie podstawą rozwiązywania problemów! Na tym oparłem... Jan Świetne usługi dla firm (1) Bardzo polecam tę kancelrię, świenie zorientowana w sprawach prawnych... Izabela Pełen profesjonalizm, wiedza i zaangażowanie. Jak najbardziej polecam! (1) Niedawno spotkała mnie konieczność skorzystania z usług radcy prawnego. Po... Filip Profesjonalizm przede wszystkim (1) Osobiście korzystałem z wiedzy pani Natali która okazała się bardzo rzeczową... Dawid D Bardzo dobry prawnik od spraw cywilnych (1) Bardzo dziękuję za pomoc, polecam. Zuzanna Opinia dla Mecenas Fierek Pater (1) Pani Mecenas zajmowala się moją sprawą z zakresu dochodzenia należności i... Janusz Renta rodzinna / emerytura / ZUS (2) Pani Mecenas zajmowała się sprawą dotyczącą mojej emerytury i renty... Leszek sprawa o zachowek (1) Serdecznie dziekuje Pani mecenas Aleksandrze Fierek-Pater za prowadzenie... Viola Goggin