Polecam (1) "Po raz drugi z czystym sumieniem mogę polecić Radcę Prawnego Panią Karolinę... Wojciech Sz. Zadowolony klient (1) Korzystałem z pomocy prawniczej Pana Piotra, jest to odpowiednia osoba na... Adam Nie polecam! (1) Korzystałam z usług kancelarii. Wymagania finansowe ogromne, natomiast... NIEZADOWOLONA
Polecam! (1) Z usług p. Jankowskiej skorzystałam z związku ze sprawą dotyczącą... Maria Kancelaria godna polecenia (1) Do kancelarii trafiłam z polecenia znajomych i nie zawiodłam się. Uzyskałam... Anna Skuteczny i solidny, polecam (1) Polecam jak najbardziej tego adwokata. Skuteczny, przygotowany, szczegółowo... Kasia gorąco polecam (1) Pan Jacek Kalinowski pomógł mi w bardzo trudnej sprawie , która ciągnęła się... Krystyna Profesjonalizm na najwyższym poziomie (1) Profesjonalizm na najwyższym poziomie Dawid Lassak Pan Sebastiana Brymora polecam każdemu (1) Polecam szczerze uslugi radcy prawnego . Usluga wykonywana na najwyższym... Klient Analiza umowy kredytowej- kredyt hipoteczny (1) Chciałbym podziękować za sprawnie i rzeczowo przeprowadzoną analizę umowy... Aleksander Trudny podział majątku (1) Dzięki pomocy mec. Lodzińskiego zwycięsko przeszłam przez trudny podział... Monika M. Najlepszy adwokat!! (1) Z czystym sumieniem mogę polecić usługi Kancelarii. Od pierwszego spotkania... Angelika Polecam. (1) Skutecznie i profesjonalnie poprowadzona sprawa rozwodowa. Polecam. Andrzej Opinia o kancelarii prawnej kl law (1) Korzystałam z usług kancelarii przy ogłoszeniu bankructwa jednoosobowego.... Zadowolona klientka sprawa o rozwód (1) polecam tą kancelarię. konkretnie, rzeczowo i na temat. Sprawa była trudna,... rozwódka świetny prawnik do obsługi firmy (1) Prowadzę własną działalność gospodarczą, dlatego pomoc prawnika jest mi... Anna Polecam! (1) Bardzo sprawna obsługa prawna. Panie mecenas w pełni profesjonalne i... Ada Pierwsza klasa jak najbardziej polecam (1) Miałam okazję po raz pierwszy skorzystać z pomocy, którą zaoferowała mi pani... DOmeneka Doświadczony, rzetelny adwokat! (1) P. Mecenas Arnost Becka to bardzo rzetelny, doświadczony i kontaktowy... TTSS Polecam (1) Miałem dłużnika, który nie chciał oddać mi pieniędzy. Zgłosiłem się do... Oskar