Godni Polecenia (1) WITAM, zwykle nie zajmuje się opiniowaniem na portalach, ale wlasnie dziś... Norbert gorąco polecam (1) TAK !!! z Tą osoba warto współpracować. Prócz serdeczności i empatii... MS fachowy prawnik (1) szczerze polecam, Pani mecenas pomogła mi przy mojej sprawie za odszkodowanie... Marek
Polecam (1) Skuteczny adwokat, profesjonalny, z ogromną wiedza i intuicją. Andrzej Kancelaria godna polecenia (1) Pani Mecenas zawsze świetnie przygotowana, w przystępny sposób tłumaczy... Izabela Świetny Adwokat (1) Świetny kontakt, wysokie kompetencje, duże zaangażowanie w prowadzoną sprawę.... Jaroslaw Kwiatkowski Gorąco polecam Kancelarię adw. Dominiki Fafińskiej (1) Pani Mecenas to świetny prawnik. Zawsze przygotowana do sprawy. Sprawa... Grażyna Gorąco polecam (1) Gorąco polecam Kancelarię pełen profesjonalizm, zaangażowanie i pełen... zadowolony klient Pełny Profesionalizm !!!!! (1) Moja sprawa została załatwiona szybko i profesjonalnie. Pan Mecenas solidnie... Jarosław godna polecenia (1) Polecam kancelarie Mecenas Irczyc! Wiele razy udzieliła mi fachowej pomocy. W... Tomasz Obsługa na najwyższym poziomie (1) Pełne zrozumienie oraz zaangażowanie w realizację spraw, znakomita atmosfera... Maciej Profesjonalnie i z zaangażowaniem. (1) Korzystamy z usług Pana Mecenasa Grube i jest to obsługa bardzo... Dom Finansowy Posterus Polecamy (1) Przypadkiem trafiliśmy do Kancelarii Pani Mecenas Agnieszki.Jestesmy bardzo... Alicja Samochód (1) Mieliśmy sprawę samochodową tj. odzyskanie pieniędzy z serwisu odnośnie... Ania I Cezary Polecenie (1) Jeżeli zastanawiasz się nad wyborem adwokata z czystym sercem polecam usługi... A. Pruszak Polecam z czystym sumieniem (1) Kancelaria znajduje się w miejscu bardzo bobrze skomunikowanym. Obsługa... Hanna Kancelaria bardzo godna polecenia!!!! (1) Ja po wypadku zgłosiłem się o pomoc do p. Bartłomieja i to była najlepsza... Patryk warto skorzystać (1) Pani adwokat Laskowska prowadziła moją sprawę rozwodową, poszło szybko i bez... Katarzyna bardzo uczciwi (1) Uratowali mi życie.Polecam wszystkim Brygida Przewodnik watykanski brygida brywczynska kancelaria godna polecenia (1) Bardzo dobra kancelaria. Nie miałem wcześniej żadnych problemów natury... Adam