POLECAM (1) Bardzo polecam Pana Mecenasa, który pomógł mi w sprawie cywilnej. W bardzo... Aneta BYŁEM PO PROSTU W SZOKU.. (1) ... gdy dowiedziałem się od adwokata Bartosza Grube jak w prosty sposób... Krzysztof Bardzo, bardzo polecam ! (1) Muszę podzielić się z Państwem opinią na temat tej kancelarii. Trafiliśmy do... Jakub
Zakładanie organizacji pozarządowej - statut, porady związane z formalnościami do spełnienia (1) Kancelaria Klamann & Kujaszewska pomogła mi napisać statut organizacji... Paweł Sensowne doradztwo przy spółce (1) Pan Piotr widać, że jest specjalistą i zna się na zawiłościach prawnych.... Kamil Zadowolony klient (1) Pani Marianna, szybko i sprawnie wygrała moją sprawę o zaniżone odszkodowanie... Michał Gorąco polecam (1) Pani adwokat Magdalena Maraszek prowadziła moją sprawę rozwodową, która,... Agata Godny polecenia (1) Pełen profesjonalizm. Szczerze polecam usługi pana mecenasa. Jestem bardziej... Paweł Balcerak Polecam (1) Bardzo ludzkie podejscie do klienta ktory w sadzie byl po raz pierwszy.... Izet Zdecydowanie polecam (1) Polecam każdemu kto szuka rzetelnej pomocy prawnej. Pani Mecenas jest osobą z... Dorota sprawa rozwodowa (1) Polecam usługi pana Mecenasa! W profesjonalny i szybki sposób doprowadził do... Piotr super Pani adwokat (1) Co prawda dziękowałem już osobiście, ale chciałbym zrobić to jeszcze raz... sonny Polecam (1) Pełen profesjonalizm w wykonaniu czynności w imieniu reprezentowanego. Polecam Jederman Polecam! (1) Mecenas Kalina Jarosławska prowadziła moją sprawę sądową ( jak i dwie... MagdaKor Pełen profesjonalizm (1) Z pełną odpowiedzialnością polecam usługi Pana mecenasa. Potrzebowałem... Michał sprawa o zachowek (1) Korzystałem w sprawie spadkowej z kilku kancelari - ale Pan Tomasz jest... Irek K Warto! (1) Bardzo pomocni w założeniu i bieżącej obslugi spółki z o.o. Jesteśmy bardzo... Adam Ocena (1) Zwykle lubię radzić sobie sam. Jednak w tym wypadku sprawa mnie trochę... Arkadiusz Modrzejewski Polecam mecenasa Mindykowskiego (2) Mogę polecić z ręką na sercu. Był na każdej rozprawie, uważnie słucha, można... Anna OK (1) wg mnie skuteczna pomoc prawna, skorzystałem i mogę polecić innym Oleg