Najlepszy Adwokat (1) Gorąco polecam. Pan Mecenas załatwił moją sprawę szybko i rzetelnie.... Jędrzej Opinia (1) Polecam. Dzięki zaangażowaniu Pana Bartosza udało się pozytywnie zakończyć... Marcin Dziekuje Panie Bartoszu (1) To calkiem przypadek, ze trafilem do Pana mec. Grube. W sumie glupia sprawa,... Michał
opinia (1) Korzystałam z pomocy w sprawie karnej. Zostalam uniewinniona. Polecam jp godny polecenia adwokat (1) Pani Magdalena Piekarec-Ośka prowadziła moją sprawę rozwodową. Od samego... Klientka Bardzo rzetelna i uczciwa (1) Bardzo dziękuję Pani Mecenas za pomoc w mojej sprawie. Polecam każdemu kto... Kwiatkowski Polecam! (1) Wspaniała atmosfera. Ogromna skuteczność. Dbałość o klienta. K. polecam solidnie i profesjonalnie (1) najlepiej współpracować wyłącznie z właścicielkami tomek polecam (1) Uczciwy i zaangazowany. Ogromne wsparcie agata1982 Sprawa spadkowa- mieszkaniec niemiec. Wrzesien 2015 (1) Lepiej reprezętować klienta nie mozna !!! PERFEKT. Rzadko można spotkać... Andreas Bollmann Skuteczna kancelaria (2) Bardzo polecam. Mocno pomogli mi gdy mój świat się rozsypał . Mieszkam w... Łukasz Rozwód (1) Do tej kancelarii trafiłam z polecenia, potrzebowałam pilnej porady. mecenas... Marta Konkretny prawnik (1) Szybko i sprawnie, konkretny prawnik, nie owija w bawełnę. Największy plus za... Michał72 Prawo pracy - brak umowy o pracę oraz formy zawierania stosunku pracy (2) Szybka fachowa obsługa z wyjaśnieniem w sposób przyswajalny dla osób, którym... Any polecam w 100% (1) solidny specjalista, usługi na najwyższym poziomie Marcin Walczak POLECAM (1) Serdecznie polecam kancelarię. Pani Mecenas pomogła mi w mojej skomplikowanej... Grzegorz SUPER PRROFESJONALIZM (1) Byłam klientką mecenas Pazur w sprawie o emeryturę. Mimo absurdalnej postawy... Agnieszka POLECAM (1) Z pomocy Pana Daniela korzystałem w okresie listopad 2014 - kwiecień 2015... Jarek Profesjonalna obsługa (1) Skorzystaliśmy z kancelarii przy zakupie mieszkania od dużego developera i... Piotr sprawa rodzinna (1) Trafiłam do p. mecenas z polecenia. Miałam problem z bylym mężem o kontakty z... marta piech