Tomasz - ocena (1) Miałem szczęście być bronionym przez Panią Mecenas. Sprawa zakończyła się... Tomasz Tomasz - ocena (1) Miałem szczęście być bronionym przez Panią Mecenas. Sprawa zakończyła się... Tomasz Monika - ocena (1) Polecam serdecznie mecenasa Makarewicza.Napewno skorzystam jeszcze z jego... Monika
Magda Ostaszewska - ocena (1) Odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu! Pani Dominika jest niesamowicie... Magda Ostaszewska Nadzieja - ocena (1) Zwróciliśmy się do Pani Joanny w sprawie uzyskania zezwolenia na zakup... Nadzieja KasiaM. - ocena (1) Do Pani Mecenas Plejewskiej trafiłam z polecenia kolegi również mecenasa... KasiaM. Marcin - ocena (1) Pan Maciej mimo wielu spraw, jakimi się zajmuje jednocześnie działa szybko i... Marcin Martyna - opinia (1) Moja sytuacja wydawała się dla mnie skomplikowana, ale dzięki Panu Maciejowi... Martyna Dominik Piękoś - opinia (1) Serdecznie polecam wszystkim usługi Pana Macieja. Podchodzi indywidualnie do... Dominik Piękoś Piotr - opinia (1) Z całego serca nie polecam. Kontakt urywa się w momencie pobrania zaliczki.... Piotr Zbigniew Z - opinia (1) Miałem ogromną przyjemność korzystać z usług Pani mecenas . Co bardzo istotne... Zbigniew Z Konrad - opinia (1) Osobiście jestem pod ogromnym wrażeniem profesjonalizmu i ogromu wiedzy Pana... Konrad Sława K - opinia (1) Bardzo dobra i profesjonalna obsługa. Sława K Natalia - opinia (1) Serdecznie polecam współpracę z Panią Joanną! Pani jest bardzo zaangażowana i... Natalia Magda - opinia (1) Z czystym sumieniem polecam współpracę z Panią Mecenas Anną Kujaszewską!... Magda Miłosz - opinia (1) Zdecydowanie polecam kancelarię. Miałem przyjemność współpracować z Panem... Miłosz makucz - opinia (1) bardzo niska jakość usług. miała być specjalizacja prawa karnego a nie umiała... makucz Anna - opinia (1) Kancelaria Adwokacka Mateusza Szczurka to znakomite miejsce, gdzie można... Anna Gallll Anonimus - opinia (1) Totalny brak szacunku dla klienta, nie polecam i pozdrawiam nieserdecznie. Gallll Anonimus Kamil - opinia (1) Pełen profesjonalizm i wsparcie klienta. Bardzo polecam współpracę z Panią... Kamil