Gallll Anonimus - opinia (1) Totalny brak szacunku dla klienta, nie polecam i pozdrawiam nieserdecznie. Gallll Anonimus Kamil - opinia (1) Pełen profesjonalizm i wsparcie klienta. Bardzo polecam współpracę z Panią... Kamil Natalia - opinia (1) Serdecznie polecam wszelkie doradztwo jakie świadczy Pani Joanna. Jest to... Natalia
Monk - opinia (1) Polecam w 100%! Jest to napewno jeden z najlepszych adwokatów. Moim problem... Monk MR - opinia (1) Pełen profesjonalizm, wszechstronna wiedza pani Mecenas i przede wszystkim... MR Sebastian Munzel - opinia (1) W moim przypadku chodziło o prawo spadkowe. Kancelaria doskonale... Sebastian Munzel Alexander Benit - opinia (1) Pani Patrycji Roszczyniała to świetny adwokat nie tylko wykazuje... Alexander Benit Damian Frankowiczek - opinia (1) Pan Mecenas Ernest Szubert nie wymaga reklamy, ani super opinii, bo każdy kto... Damian Frankowiczek Kazimierz Szakiewicz - opinia (1) Korzystałem z pomocy Pani Mecenas w sprawie rozwodowej. Jest to bardzo miła... Kazimierz Szakiewicz Tomasz P. - opinia (1) Dziękuję bardzo Panu Mecenasowi dr Adamowi Gautier za pomoc i ogromne... Tomasz P. Tomasz Michalczuk - opinia (1) Pan Mecenas Błażej Haber to profesjonalista z empatycznym podejściem do... Tomasz Michalczuk Aleksandra - opinia (1) Szczerze polecam Panią adw.Dominikę Sęder, bardzo profesjonalna i... Aleksandra Marcin - opinia (1) Obsługa prawna na najwyższym poziomie. Do Pani Patrycji zgłosiłem się z... Marcin Aleksandra - opinia (1) Bardzo polecam Panią Mecenas. Jest świetnym fachowcem z ogromną wiedzą i... Aleksandra Grzegorz Wróblewski - opinia (1) Świetna kancelaria! Skorzystałem z usług Pani Mecenas Roszczyniała już na... Grzegorz Wróblewski Krzysztof Pater - opinia (1) Pan Mecenas Błażej Haber jest osobą godną polecenia każdemu komu zależy na... Krzysztof Pater Anna - opinia (1) Wspaniała Pani Mecenas, pełen profesjonalizm, wiedza, empatia, czuję się w... Anna Małgorzata Sz. - opinia (1) Pani Mecenas już nie raz wsparła mnie dobrą radą. Po raz kolejny jestem... Małgorzata Sz. Adrian - opinia (1) Podejście do klienta, fachowość, szybka realizacja zleceń, bardzo dobry... Adrian Agnieszka - opinia (1) Konkretnie, rzeczowo i z zaangażowaniem. Polecam. Agnieszka