Agnieszka Bednarska - ocena (1) Polecam wszystkim jeszcze niezdecydowanym powierzenie prowadzenia sprawy... Agnieszka Bednarska Malgorzata Wansel - ocena (1) Praca z Panem Mecenasem Szczurkiem to czysta przyjemność- pełen... Malgorzata Wansel Stefan - ocena (1) Pełnomocnik Łukasz Merchel, któremu powierzyłem reprezentowanie mnie przed... Stefan
Albert Celtynski - ocena (1) Bardzo fachową i szybka pomoc. Wszystko uczciwie i profesjonalnie. Dziękuję... Albert Celtynski Czesław P - ocena (1) Bardzo polecam. Wszystko profesjonalnie i szybko. Doskonała obsługa i... Czesław P G & S - ocena (1) Polecam serdecznie tę KPU. Prawdziwy profesjonalizm i rzetelność. Pomóc i... G & S Rafal - ocena (1) Bardzo profesjonalnie, szczerze polecam, Rafal Beata - ocena (1) Kancelaria godna polecenia. Dzialaja naprawde skutecznie i szybko. Jestesmy... Beata Magda .D - ocena (1) Świetny adwokat. Prowadził moje wszystkie sprawy karne ,z każdej wyszłam z... Magda .D Michał - ocena (1) Sprawa poprowadzona przez mecenasa Błażeja z kancelarii Haber&Haber... Michał Łukasz Orłowski - ocena (1) Pełen profesjonalizm, duża wiedza i szybkość w działaniu. Miałem okazję... Łukasz Orłowski Anna Nawrocka - ocena (2) Współpraca z Panią Matyldą przebiegała bez żadnych zastrzeżeń. Profesjonalne... Anna Nawrocka Maria - ocena (1) Gorąco polecam p. Filipa Kozika w sprawach związanych z upadłością... Maria Karolina - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z usług Pani Adwokat Kamili. Polecam Karolina A.B. - ocena (1) Bardzo profesjonalna pomoc w trakcie sprawy rozwodowej. A.B. Piotr Jaworski - ocena (1) Adwokat z dużym doświadczeniem i gruntowną wiedza praktyczną, rzeczywiście... Piotr Jaworski Katarzyna Zie - ocena (1) Pani Mecenas prowadziła mi sprawę o rozwód. Udało się go szybko uzyskać.... Katarzyna Zie K. - ocena (1) Bardzo polecam współpracę z Kancelarią Burzak & Okoń i Wspólnicy.... K. Zygmunt Jóżwiak - ocena (1) Pani Mecenas przeprowadziła sprawie moją sprawę o podział majątku... Zygmunt Jóżwiak Marek - ocena (1) Dobra rzetelna współpraca. Marek