I tak i nie

Miałam zarezerwowany dwu osobowy pokój przy ul. Balladyny. Gdy dojechaiśmy na miejsce okazało się, że to nie tu, tylko przy ul. Przemysława. Faktycznie odrobinkę bliżej morza. Pani chciała, abym odrazu opłaciła cały wyjazd. Udało się najpierw zobaczyć pokój. Nie był to ten, który był obiecany, ale nie był zły w związku z czym zdecydowaliśmy się zostać. Minusem dla mnie były dwa tapczany, które dało się spiąc, zamiast obiecanego łoża małżeńskiego, które dla mnie było bardzo ważne. Nie ma co sugerowac się zdjęciami na stronie. Można wziąć dany pokój, a dostać inny. Drzwi i ściany są cienkie, także można sobie posłuchac jak sąsiedzi.. spiewają, oglądają TV, czy coś..:P Standard jest nie najgorszy. Ponoc istnieje mistyczna suszarka do włosów, ja jej nie ujrzałam. Sprzątaczka przychodzi raz dziennie, zabiera śmieci i zostawia papier. Czystośc jest w sumie ok, jeśli samemu nie jest się fleją. Kablówka i internet działają. Kuchnia, niezbyt ładna, ale jest. Do morza blisko. Jak dla mnie cena zbyt wygórowana. Ani nie jestem szczególnie zadowolona, ani nie zadowolona. Jednak nastepnym razem bede szukała innego miejsca.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu:

Dziękujemy za opinię. Szkoda natomiast, że nie zgłosili Państwo swoich uwag podczas pobytu ponieważ przeważnie istnieje możliwość zmiany pokoju lub nawet obiektu w trakcie pobytu na inny.

Pobyt zawsze opłacany jest z góry.

Posiadamy dwa obiekty i dwadzieścia pokoi a każdy jest inny lecz podobnego standardu.

Suszarka jest zawsze dostępna u obsługi lub w recepcji ze względu na częste kradzieże.

Dziękujemy za zgłoszone problemy w najbliższym czasie postaramy się je rozwiązać.

Pozdrawiamy
Domy Gościnne Raido
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0